Sjuksköterskejobb Norrköping

Sjuksyrra erbjuder sjuksköterskejobb i Norrköping med stora förmåner. Du väljer bland annat själv hur ofta du vill jobba och när du vill jobba.

Tack vare denna flexibilitet kan du styra över din dag och samtidigt samla på dig bred erfarenhet av vårdyrket genom att arbeta på olika arbetsplatser.

Sjuksyrra AB grundades och drivs av utbildade sjuksköterskor som förstår vad sjuksköterskejobb faktiskt går ut på. Vi vet vilka krav som ställs och vi ställer själva höga krav på våra medarbetare. Tack vare detta har vi nöjda uppdragsgivare som är återkommande kunder hos oss.

Vi värdesätter kvalitet på vård, omsorg och fokus på patienten, hög patientsäkerhet samt personliga egenskaper. Det räcker inte bara med att ha en utbildning, det handlar även om att kunna skapa relationer och skapa en trygghet för både patient och uppdragsgivare.

Kontakta oss angående sjuksköterskejobb i Norrköping

Patienten är alltid i fokus men som alla vet fungerar sjuksköterskor oftast som spindeln i nätet inom vården och är därför av stor betydelse att det fungerar effektivt och bra. Vi jobbar med hjärna och hjärta och tror på att det vi gör faktiskt gör skillnad för både arbetsgivare och patient.

Välkommen till oss på Sjuksyrra om du är intresserad av sjuksköterskejobb i Norrköping.