Sjuksköterskejobb Nyköping

Är du sjuksköterska och söker nya uppdrag i Nyköping? Ta kontakt med en av oss på Sjuksyrra, eller se våra aktuella uppdrag!

Se lediga jobb

Aktuella uppdrag

Sjuksyrra erbjuder sjuksköterskejobb i Nyköping med många förmåner. Som sjuksköterska på Sjuksyrra väljer du hur, var och när du vill jobba. Tack vare flexibilitet och stor frihet kan du själv styra över din arbetsdag, något som är väldigt uppskattat av våra medarbetare.

Detta är även en stor fördel för våra uppdragsgivare som kan få extra resurser i form av sjuksköterskor på relativt kort varsel. Utöver en adekvat utbildningsbakgrund ställer vi förstås krav personliga egenskaper. Det är viktigt att sjuksköterskor ha ett genuint intresse för patientens bästa och lägger stor vikt på ansvarstagande.

Eftersom Sjuksyrra grundades av och drivs av sjuksköterskor så har vi stor inblick i sjukhusvärlden och de krav som ställs på sjuksköterskor. Detta gör att vi även har stor förståelse för våra medarbetare och deras vardag.

Vi hjälper dig med sjuksköterskejobb i Nyköping

Vi tar väl hand om våra medarbetare så att de på bästa sätt kan leverara service av högsta klass till patienter och sjukhus i Nyköping. Enkelhet och tillgänglighet är ord som vi värderar.

All vår personal är legitimerade sjuksköterskor med erfarenhet av vården och kundnöjdheten är A och O.
Söker du sjuksköterskejobb i Nyköping eller utanför är du naturligtvis varmt välkommen att skicka din ansökan till oss på Sjuksyrra.

Anna Fasth Schmidt
Kund och konsultansvarig
+46 (0)73 087 06 61
anna.schmidt@sjuksyrra.se

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: