Konsultsjuksköterska

Jobbar du som sjuksköterska och vill ha en givande och varierande karriär? I sådana fall har du hittat rätt, då vi på Sjuksyrra bemannar hela Sverige med sjuksköterskor. Vi är alltså ett personligt bemanningsföretag med visionen att erbjuda sjuksköterskor en varierande och stimulerande karriär som en konsultsjuksköterska här hos oss.

Se lediga jobb

Aktuella uppdrag

Frihet och trygghet som Konsultsjuksköterska

Som sjuksköterska hos oss kan du räkna med en frihet och trygghet som kommer från tillgången till uppdrag över hela Sverige som du kan ta. Du väljer även själv när och i vilken omfattning som du önskar att arbeta. Detta innebär flexibilitet, förmånlig ersättning, samt trygga avtal.

Vi besitter lång erfarenhet inom området både av att jobba som ordinarie personal på en vårdavdelning och av att arbeta som konsultsjuksköterskor. Vi är därför väl införstådda med de krav som ställs idag på inhyrd personal. Detta gör att de som hyr in våra sjuksköterskor känner sig trygga i att de har kunskaperna och expertisen som krävs för det arbete som ska utföras.

Arbeta heltid, halvtid eller några timmar

Hos oss kan du även välja om du önskar att arbeta dagar, nätter, heltid eller deltid. Det gäller även heltidsuppdrag eller kortare uppdrag. Detta uppskattas hos våra sjuksköterskor då det skapar stor frihet och flexibilitet i deras vardag.

Vägledning för dig som konsultsjuksköterska

Vi på Sjuksyrra hjälper dig gärna med alla dina frågor kring att bli konsultsjuksköterska hos oss och finns här för att vägleda dig. Du kan kontakta oss kring frågor då vi mer än gärna hjälper dig med allt från att starta eget företag till att söka konsultjobb genom oss på Sjuksyrra.

Utbildning- utifrån dina behov

Vi tror att en av de många komponenterna för att trivas med ditt arbete är vidare-utbildning. De stafettsjuksköterskor som ständigt arbetar med Sjuksyrra ges därför möjlighet till fortbildning i form av kurser och seminarier. Individuell vidareutbildning ges beroende på krav och intressen. Tillsammans utvecklar sjuksköterskan och den individuella kontaktpersonen på Sjuksyrra det personliga träningsprogrammet.

Lön som konsultsjuksköterska

Det är förmånligt att arbeta som en konsultsjuksköterska då den lönen är konkurrenskraftig. 

Vi strävar efter att erbjuda en ersättning baserat på din kompetens, erfarenhet, och flexibilitet.

Hur mycket just du tjänar som konsultsjuksköterska är svårt att säga då det förutom kompetens och erfarenhet även beror på hur mycket jobb du vill lägga ned, många konsultsjuksköterskor väljer att arbeta mindre än heltid men ändå få in en lön som de tryggt kan leva på. Är du istället den typen av person som vill arbeta så mycket som möjligt och har bra erfarenhet och kompetens bakom dig så kan du få en väldigt bra lön av att arbeta som en konsultsjuksköterska.

I snitt tjänar en konsultsjuksköterska nästan 10 000 kr mer i månaden än en sjuksköterska inom offentliga sektorn, Du kan läsa mer om hur mycket en sjuksköterska tjänar här. 

Vad krävs för att bli konsultsjuksköterska?

För att bli konsultsjuksköterska behöver du ha svensk legitimation, samt bevis på relevant utbildning, vi vill även att du som sjuksköterska ska ha 2 års arbetslivserfarenhet inom yrket. När du vill bli konsultsjuksköterska genom oss så utfärdar vi kontroller via IVO och Socialstyrelsen samt kontaktar referenser för att få en bättre bild av dig som sjuksköterska.

Förutom hög yrkeskompetens, lägger vi på Sjuksyrra också stor vikt vid personliga egenskaper. Det är viktigt som bemanningssköterska att vara ödmjuk, lyhörd, och besitta en stor förmåga att anpassa sig efter förhållandena på en arbetsplats. Vi ser även till att matcha varje medarbetare specifikt mot varje uppdrag utifrån yrkesbakgrund och personlig lämplighet. 

Kontakta oss om du har frågor!

Sjuksyrra- ett av de främsta bolag beträffande konsultsjuksköterskor

Vi på Sjuksyrra har varit verksamma sedan 2011 och är idag ett av Sveriges främsta
bemanningsföretag för sjuksköterskor. Magnus Lundqvist startade verksamheten och är en legitimerad sjuksköterska och specialist inom intensivvård och har arbetat länge inom vården. Det innebär att han besitter lång erfarenhet av branschen. Detta innebär i sin tur att Magnus vet vad som krävs för att både konsulter och uppdragsgivare ska bli nöjda. Det är viktigt för oss att skapa långvariga relationer. Vi på Sjuksyrra kan erbjuda dig som sjuksköterska följande:

  • Konkurrenskraftig lön
  • Tjänstepension
  • Råd och tips om att starta eget som sjuksköterska
  • Annorlunda och varierande karriär
  • Personlig stöttning och coachning

Du är alltid välkommen att höra av dig om du har frågor eller funderingar kring någonting! Du kanske är intresserad av att hyra in eller anlita en konsultsköterska, eller så kanske du är en sjuksköterska som söker ett spännande arbete. Oavsett är du välkommen att höra av dig till oss!

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: