Om Sjuksyrra

Vi som driver Sjuksyrra har lång erfarenhet av att arbeta som ordinarie personal på en vårdavdelning. Tack vare vår erfarenhet på vårdavdelningar förstår de krav som ställs idag på inhyrd personal. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg med vetskapen om att rätt personal finns på plats när du behöver den, oavsett om det är tillfälliga eller längre uppdrag.

Kontakta oss

VARFÖR SJUKSYRRA?

Personalinformation ikon

Hög kvalité

Vi ställer höga krav på de sjuksköterskor vi anlitar och hyr ut. Ingenting är viktigare än det förtroende som våra kunder känner för våra medarbetare och vi lägger ner stort arbete på att hitta de allra bästa sjuksköterskorna.

Personalinformation ikon

Personlig service

Vi lägger stor vikt i att ge er som kund en snabb och personlig kontakt med oss på Sjuksyrra. Förutom en hög yrkeskompetens hos våra sjuksköterskor lägger vi också stor vikt vid deras personliga egenskaper för att på bästa sätt passa in på er arbetsplats.

Personalinformation ikon

Flexibla

Vi är medvetna om att alla arbetsplatser ser olika ut och har sina unika behov som alla kräver sina unika lösningar. Vi är därför snabba och flexibla i våra uppdrag och snabbt förse er med rätt personal när behovet uppstår

Sjuksyrra är ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge sjuksköterskor en varierande och stimulerande karriär. Sjuksyrras huvudverksamhet är uthyrning av sjuksköterskor och arbetar idag med flera Regioner runt om i landet.

Sjuksyrra AB grundades av Magnus Lundqvist 2011 och företaget hette då Livstjänst CMBL men bytte namn 2014 till Sjuksyrra. Magnus är legitimerad sjuksköterska och specialist inom intensivvård och har arbetat många år inom vården.

Allt började när Magnus läste sin vidareutbildning inom intensivvård. För att dryga ut kassan startade han enskild firma och började utbilda i hjärt-lungräddning vid sidan av studierna. När utbildningen till IVA-sjuksköterska var färdig fortsatte han att utbilda i HLR samtidigt som han arbetade på intensiven på Södersjukhuset i Stockholm. Efter en del funderande skickade Magnus in sin avskedsansökan och sedan december 2013 driver han Sjuksyrra AB på heltid.

Verksamheten har sedan dess expanderat med uppdrag för både kommuner, landsting och privata vårdgivare.

Förutom att driva företaget framåt fortsätter Magnus att hyra ut sig själv som sjuksköterska. Det ger honom en chans att hålla kontakt med vården och se vad för typ av verklighet som hans anställda möter. Och det är just den här kunskapen om villkoren i vården som är nyckeln till Sjuksyrras framgång och som gör att företaget kan matcha rätt sjuksköterska till rätt uppdrag.

Det vi kan erbjuda dig är:

  • Lön inom 24 timmar efter avslutat arbetspass
  • Konkurrenskraftig lön
  • Tjänstepension
  • Råd och tips om att starta eget som sjuksköterska
  • En annorlunda och varierande karriär
  • Personlig stöttning och coachning

Sjuksyrra erbjuder numera tjänstepension hos Skandia där arbetsgivaren betalar in 4,5% av arbetstagarens årslön till traditionellt sparande hos Skandia. För mer information gå till:

https://www.skandia.se/spara/traditionell-forvaltning/

Om du känner att bemanning är något för dig och vill arbeta i en organisation som förstår sjuksköterskeyrket är Sjuksyrra ditt självklara val.

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: