Sjuksköterskejobb

Söker du nya möjligheter som sjuksköterska? Som bemanningssjuksköterska finns det många uppdrag runt om i landet att söka, där variationen mellan arbetsuppgifterna kan vara stor

Se lediga jobb

Aktuella uppdrag

Söker du nya lediga jobb som sjuksköterska? Som bemanningssjuksköterska finns det många uppdrag runt om i landet att söka, dessa sjuksköterskejobb har olika krav och stor variation mellan arbetsuppgifterna.

Sjuksköterska till kirurgavdelning i Stockholm

Vi på Sjuksyrra tillhandahåller sjuksköterskejobb runt om i hela landet, där vi har bemanningsavtal med flertalet landsting. Ansök för ett uppdrag redan idag!

Förändringar inom sjuksköterskeyrket

Det är mycket som har hänt och händer inom sjuksköterskeyrket. Allt fler alternativa arbetsgivare etablerar sig vid sidan om de traditionella, kommunala vårdinrättningarna, vilket innebär större möjligheter till variation och frihet för dig som söker lediga jobb som sjuksköterska. Särskilt för dig som vill arbeta som bemanningssjuksköterska.

Var vill du arbeta som sjuksköterska?

Som bemanningssjuksköterska har du möjligheten att hoppa runt på olika ställen och berika din vardag genom möten med många olika kollegor och patienter. Många sjuksköterskor som provar bemanningsarbete inom vården, uppskattar att få känna sig mer självständiga då de får möjligheten att styra och kontrollera sitt arbete själva.

Det ska heller inte glömmas bort att bemanningsarbete även innebär mycket egna initiativ, vilket också yttrar sig i en mera självständighet. Så, var blir ditt nästa sjuksköterskejobb? Det är du som bestämmer.

Varför välja Sjuksyrra som bemanningsföretag?

Varför tycker vi att du ska välja Sjuksyrra när du söker uppdrag? Vi på Sjuksyrra är själva utbildade och erfarna sjuksköterskor, där erfarenhet som bemanningssjuksköterska också finns bland oss som arbetar här. Därmed så har vi en stor förståelse för arbetslivet inom vården vilket stärker oss när vi ska hitta rätt kandidat för ett utannonserat uppdrag.

Med våra kompetenser och erfarenheter inom vården är vi ett självklart och tryggt val för dig som sjuksköterska när du vill prova på bemannings arbetet.

Sök ditt nästa sjuksköterskejobb idag!

Vi på Sjuksyrra lägger kontinuerligt ut uppdrag i form av lediga jobb som passar dig med sjuksköterskebakgrund, och vi arbetar alltid för att processen ska bli så snabb som möjligt.

Du kan även skicka ditt CV direkt till oss, så kan vi hjälpa dig att hitta ett sjuksköterskejobb som passar. Ansök redan idag.

Villkor som gäller hos Sjuksyrra

För oss är det viktigt att du som sjuksköterska upplever att du kan tillföra din expertis samt göra ett bra jobb under uppdragstiden. Därför betalar vi för ditt boende samt din resa under uppdragstiden, då dessa faktorer annars kan störa din prestation ute på arbetsplatsen.

Vad gäller din lön så behöver du aldrig vänta särskilt länge på att få den utbetald. Du måste först fylla i en tjänstgöringsrapport, som du hittar här, och lämna in den i tid.

Lämna in din tjänstgöringsrapport senast den 10:e eller den 25:e varje kalendermånad så har du din lön den 15:e respektive den 30:e samma kalendermånad. Du behöver alltså aldrig vänta särskilt länge på din lön, vilket är mycket praktiskt om du inte arbetar heltid.

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: