Sjuksköterskejobb Södertälje

Är du sjuksköterska och söker nytt uppdrag i Södertälje? Ta kontakt med en av oss på Sjuksyrra och låt oss hjälpa dig hitta ditt nästa uppdrag!

Se lediga jobb

Aktuella uppdrag

Om du söker sjuksköterskejobb i Södertälje så finns Sjuksyrra här för dig som har ett genuint intresse för vårdyrket och som vill utvecklas i ditt yrke. Hos Sjuksyrra är de flesta av oss utbildade sjuksköterskor. Sjuksyrra grundades och drivs av sjuksköterskor, vilket innebär att vi har lång och bred erfarenhet av vårdyrket.

Vi förstår även de situationer som kan uppstå på sjukhus när det finns personalbrist. Detta är något som gör oss unikt som bemanningsföretag inom vården. Vi har helt enkelt en annan insikt och insyn inom vård och omsorg, och detta kommer till stor nytta både för våra medarbetare såväl som våra uppdragsgivare.

Som sjuksköterska på Sjuksyrra i Södertälje erbjuder vi flexibla arbetstider och stor frihet att styra sin vardag. Detta är något som uppskattas av våra sjuksköterskor men även av våra uppdragsgivare då många av vår kompetenta personal kan ställa upp med kort varsel.

Kontakta oss angående sjuksköterskejobb i Södertälje

På Sjuksyrra bryr vi oss om våra medarbetare lite extra, då vi delar samma bakgrund och därför vet vad arbetet går ut på.  Vi erbjuder bra förmåner  och tror på personliga egenskaper som något avgörande när man jobbar inom vård och omsorg.

Kontakta oss om du söker sjuksköterskejobb i Södertälje. Välkommen till oss på Sjuksyrra.

Anna Fasth Schmidt
Kund och konsultansvarig
+46 (0)73 087 06 61
anna.schmidt@sjuksyrra.se

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: