Sjuksköterskejobb Örebro

Är du sjuksköterska och söker nya utmaningar i Örebro? Kontakta oss på Sjuksyrra AB så hjälper vi er hitta nya uppdrag i Örebro!

Se lediga jobb

Aktuella uppdrag

Sjuksköterskejobb med Sjuksyrra

Vi på Sjuksyrra har sedan 2011 förmedlat sjuksköterskejobb i Örebro. Sjuksyrra grundades och drivs idag av utbildade sjuksköterskor, något som gör oss unika inom bemanning.

Med vår erfarenhet har vi en helt annan förståelse och insikt inom vårdyrket än någon som inte delar samma bakgrund. Vi tror på våra medarbetare och ställer höga krav på utbildningsbakgrund samt personliga egenskaper.

Vi värdesätter utveckling och vill att våra medarbetare ska trivas så bra som möjligt för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt väl ute hos våra uppdragsgivare.

Kontakta oss om du är intresserad av ett sjuksköterskejobb i Örebro

Om du söker sjuksköterskejobb i Örebro är Sjuksyrra ett väldigt bra alternativ då våra medarbetare har den stora förmånen att själva styra över sin arbetstid och vardag.

Detta innebär även stora fördelar för våra uppdragsgivare, som med kort varsel har extra resurser i form av vårdpersonal där behovet är som störst.

Patienten är alltid i fokus men som alla vet fungerar sjukskörterskor oftast som spindeln i nätet inom vården och är därför av stor betydelse att det fungerar effektivt och bra. Vi jobbar med hjärna och hjärta och tror på att det vi gör faktiskt gör skillnad för både arbetsgivare och patient.

Söker du sjuksköterskejobb i Örebro är du varmt välkommen att kontakta oss på Sjuksyrra.

Anna Fasth Schmidt
Kund och konsultansvarig
+46 (0)73 087 06 61
anna.schmidt@sjuksyrra.se

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: