Sjuksköterskejobb i Stockholm

Sjuksköterska och söker nytt jobb i Stockholm? Låt oss på Sjuksyrra AB hjälpa dig hitta ditt nästa uppdrag. Vi sitter i Stockholm och har ett brett nätverk för att hjälpa dig till ditt nästa uppdrag!

Se lediga jobb

Aktuella uppdrag

Vi på Sjuksyrra jobbar med att hjälpa till med extra resurser till sjukhus i form av sjuksköterskejobb i Stockholm. Vår verksamhet drivs av utbildade sjuksköterskor med lång erfarenhet av vårdyrket.

Vi förstår oss därför på uppdragsgivare inom vården och vad de har för behov. Detta är något som skiljer oss från andra bemanningsföretag. Vi förstår även de situationer som kan uppstå på sjukhus när det finns personalbrist.

Detta är något som gör oss unikt som bemanningsföretag inom vården. Vi har helt enkelt en annan insikt och insyn inom vård och omsorg, och detta kommer till stor nytta både för våra medarbetare såväl som våra uppdragsgivare.

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Som sjuksköterska på Sjuksyrra i Stockholm erbjuder vi flexibla arbetstider och stor frihet att styra sin vardag. Detta är något som uppskattas av våra sjuksköterskor men även av våra uppdragsgivare då många av vår kompetenta personal kan ställa upp med kort varsel.

På sjuksyrra bryr vi oss om våra medarbetare lite extra, då vi delar samma bakgrund och därför vet vad arbetet går ut på. Vi erbjuder bra förmåner och tror på personliga egenskaper som något avgörande när man jobbar inom vård och omsorg. Kontakta oss om du söker sjuksköterskejobb i Stockholm. Välkommen till oss på Sjuksyrra.

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

 
 
 
 
 
 

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: