Lär känna våra nya medarbetare!

Publicerad: 28 februari, 2022
Skriven av: Magnus

Tidigare har ni kunnat läsa texter från intervjuer med Anna och Magnus som jobbar på Sjuksyrra. Tidigt i år började två nya medarbetare hos oss på Sjuksyrra vilket vi tycker är väldigt kul! Denna veckan får ni möta Rebecka, en av Sjuksyrras nya rekryterare! 

Rebeckas jobb hos Sjuksyrra går framförallt ut på att försöka hitta nya konsulter och på bästa sätt matcha dessa för uppdrag som gör att både konsult och kund blir nöjda. En annan viktig del i hennes arbete är att hålla kontakt med de konsulter som är ute och jobbar, att vara deras kontaktperson så att de känner sig trygga med att de alltid har någon att prata med oavsett vad det gäller. 

Rebecka har jobbat hos Sjuksyrra sedan den 10e januari och berättar att hon tycker att det bästa och roligaste med arbetet är att få prata med så många olika människor och att få hjälpa sjuksköterskor till bättre arbetsvillkor och löner. Tidigare har hon jobbat som säljare och projektledare på en konferensanläggning och det ligger i hennes natur som säljare att göra affärer. Rebecka berättar att det blir lite samma känsla när man lyckas hitta det perfekta uppdraget till en konsult där man vet att alla parter blir nöjda och får det som efterfrågas!

Till den sjuksköterska som inte provat på att jobba som bemanningssjuksköterska än vill Rebecka säga att man ska våga testa! Det kan vara ett sätt för dig att ta kontroll över sin egen arbetssituation. Hon berättar att de aldrig kan garantera t.ex. förlängning på ett specifikt uppdrag men att det är väldigt stor efterfrågan på sjuksköterskor vilket gör att det finns många uppdrag. Hon säger också att hon förstår att det kanske inte passar för alla under alla faser i livet. Om du tar steget och kontaktar oss på Sjuksyrra så rekommenderar Rebecka att du har tänkt igenom innan vad du själv vill, tydlighet på alla plan gör det lättare att matcha dig med precis rätt uppdrag!

Slutligen ville vi veta hur Rebecka helst spenderar en ledig dag. Den spenderar hon gärna utomhus i fint väder med sin sambo, deras dotter och hundarna eller med sina vänner!