Sjuksköterskejobb Jönköping

Sjuksköterskejobb  i Jönköping med flexibilitet och arbetsglädje

På Sjuksyrra kan vi erbjuda sjuksköterskejobb i Jönköping där delaktighet och arbetsglädje är nyckelord. Tack vare vår erfarenhet så kan våra sjuksköterskor erbjuda våra uppdragsgivare stor kompetens med patienten i fokus.

Sjuksyrra drivs av utbildade sjuksköterskor, och just därför vet vi vad arbetet innebär för våra medarbetare. Vi förstår även de situationer som kan uppstå på sjukhus när det finns personalbrist.

Detta är något som gör oss unikt som bemanningsföretag inom vården. Vi har helt enkelt en annan insikt och insyn inom vård och omsorg, och detta kommer till stor nytta både för våra medarbetare såväl som våra uppdragsgivare.

Som sjuksköterska på Sjuksyrra i Jönköping erbjuder vi flexibla arbetstider och stor frihet att styra sin vardag. Detta är något som uppskattas av våra sjuksköterskor men även av våra uppdragsgivare då många av vår kompetenta personal kan ställa upp med kort varsel.

Kontakta oss om du är intresserad av ett sjuksköterskejobb

På Sjuksyrra bryr vi oss om våra medarbetare lite extra, då vi delar samma bakgrund och därför vet vad arbetet går ut på. Vi erbjuder bra förmåner och tror på personliga egenskaper som något avgörande när man jobbar inom vård och omsorg.

Kontakta oss om du söker sjuksköterskejobb i Jönköping. Välkommen till oss på Sjuksyrra.