Sjuksköterskejobb i Gävle

Sjuksköterska och söker nya uppdrag i Gävle? Ta kontakt med oss på Sjuksyrra AB så kan vi hjälpa dig hitta ditt nästa uppdrag!

Se lediga jobb

Aktuella uppdrag

Söker du sjuksköterskejobb i Gävle?

Vare sig du är utbildad sjuksköterska eller arbetsgivare som behöver extra resurser i form av sjuksköterskor till ditt sjukhus så finns Sjuksyrra här för dig.

På Sjuksyrra AB är vi alla utbildade sjuksköterskor. Sjuksyrra grundades och drivs idag av utbildad vårdpersonal. Det innebär att vi har en annan förståelse för vårdbranschen som andra bemanningsföretag dessvärre inte har.

Tack vare detta kan vi möta de behov som uppstår i vården och vi väljer våra sjuksköterskor med extra stor omsorg, då vi värdesätter våra uppdragsgivare och deras patienter.

Vi hjälper dig med sjuksköterskejobb i Gävle

Som sjuksköterska för Sjuksyrra i Gävle så har du stor frihet och flexibilitet och kan styra din dag på egen hand. Detta innebär för sjukhus att Sjuksyrra kan ställa upp med extra resurser när det behövs som mest, även om det sker med kort varsel.

Vi tar väl hand om våra medarbetare så att de på bästa sätt kan leverera service av högsta klass till patienter och sjukhus i Gävle. Söker du sjuksköterskejobb i Gävle eller utanför är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss på Sjuksyrra.

Anna Fasth Schmidt
Kund och konsultansvarig
+46 (0)73 087 06 61
anna.schmidt@sjuksyrra.se

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: