Sjuksköterskejobb Västerås

Sjusköterska som söker nytt jobb i Västerås? Ta kontakt med en av oss på Sjuksyrra AB så kan vi hjälpa er till ert nästa uppdrag!

Se lediga jobb

Aktuella uppdrag

Vi på Sjuksyrra har sedan 2011 jobbat inom vården och vi erbjuder sjuksköterskejobb i Västerås. Sjuksyrra grundades och drivs idag av utbildade sjuksköterskor, något som gör oss unika inom bemanning.

Med vår erfarenhet har vi en helt annan förståelse och insikt inom vårdyrket än någon som inte delar samma bakgrund. Vi tror på våra medarbetare och ställer höga krav på utbildningsbakgrund samt personliga egenskaper.

Vi värdesätter utveckling och vill att våra medarbetare ska trivas så bra som möjligt för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt väl ute hos våra uppdragsgivare. Om du söker sjuksköterskejobb i Västerås är Sjuksyrra ett väldigt bra alternativ då våra medarbetare har den stora förmånen att själva styra över sin arbetstid och vardag. Detta innebär även stora fördelar för våra uppdragsgivare, som med kort varsel har extra resurser i form av vårdpersonal där behovet är som störst. På

Kontakta oss angående sjuksköterskejobb i Västerås

Sjuksyrra bryr vi oss om våra medarbetare lite extra, då vi delar samma bakgrund och därför vet vad arbetet går ut på. Vi erbjuder bra förmåner och tror på personliga egenskaper som något avgörande när man jobbar inom vård och omsorg.

Kontakta oss om du söker sjuksköterskejobb i Västerås. Välkommen till oss på Sjuksyrra.

Anna Fasth Schmidt
Kund och konsultansvarig
+46 (0)73 087 06 61
anna.schmidt@sjuksyrra.se

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: