Sjuksköterskejobb i Sundsvall

Sjuksköterska och söker nytt uppdrag i Sundsvall? Ta kontakt med en av oss på Sjuksyrra AB och låt oss hjälpa dig!

Se lediga jobb

Aktuella uppdrag

Sjuksköterskejobb i Sundsvall genom Sjuksyrra är ett utvecklande och omväxlande jobb där du kan arbeta inom många områden och på flera olika arbetsplatser.

Vare sig du jobbar inom kommun, landsting eller privata sjukhus så kan vi hitta rätt uppdragsgivare för dig. Att jobba som sjuksköterska på Sjuksyrra innebär stora fördelar, det innebär bland annat att du styr över din vardag då frihet och flexibilitet är en självklarhet när man jobbar hos oss.

Vi på sjuksyrra har lång erfarenhet och förståelse för vård och omsorg och alla behov som kan uppstå i en sjukhusmiljö. Eftersom Sjuksyrra är grundad och drivs av utbildade sjuksköterskor så kan vi förmedla sjuksköterskejobb i Eskilstuna för våra medarbetare samtidigt som vi tillgodoser de behov som finns inom landsting och andra vårdinstanser.

Kontakta oss angående sjuksköterskejobb i Sundsvall

Tack vare vår erfarenhet så kan vi leverera bra kandidater till våra uppdragsgivare. Vi är många om att våra medarbetare mår bra och har tillgång till goda förmåner, då vet vi att de har möjlighet att utvecklas och göra sitt allra bästa hos våra uppdragsgivare.

Söker du sjuksköterskejobb i Sundsvall är du varmt välkommen att kontakta oss på Sjuksyrra.

Anna Fasth Schmidt
Kund och konsultansvarig
+46 (0)73 087 06 61
anna.schmidt@sjuksyrra.se

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: