Sjuksköterskejobb i Uppsala

Är du sjuksköterska och söker nytt uppdrag i Uppsala? Ta kontakt med en av oss på Sjuksyrra och låt oss hjälpa dig till ditt nästa uppdrag!

Se lediga jobb

Aktuella uppdrag

Sjuksköterskejobb med fokus på delaktighet & arbetsglädje

Vi på Sjuksyrra jobbar med bemanning av sjuksköterskejobb i Uppsala inom vården. Med utbildade sjuksköterskor som anställda har vi möjlighet att bistå landsting, kommuner och privata vårdinstanser med professionell personal med lång erfarenhet av vårdyrket.

Vår verksamhet drivs av utbildade sjuksköterskor med lång erfarenhet av vårdyrket. Vi förstår oss därför på uppdragsgivare inom vården och vad de har för behov. Detta är något som skiljer oss från andra bemanningsföretag.

Vi förstår även de situationer som kan uppstå på sjukhus när det finns personalbrist. Detta är något som gör oss unikt som bemanningsföretag inom vården.

Vi har helt enkelt en annan insikt och insyn inom vård och omsorg, och detta kommer till stor nytta både för våra medarbetare såväl som våra uppdragsgivare.

Kontakta oss om du är intresserad av sjuksköterskejobb i Uppsala

På Sjuksyrra bryr vi oss om våra medarbetare lite extra, då vi delar samma bakgrund och därför vet vad arbetet går ut på.

Vi erbjuder bra förmåner och tror på personliga egenskaper som något avgörande när man jobbar inom vård och omsorg. Kontakta oss om du söker sjuksköterskejobb i Uppsala. Välkommen med din ansökan till oss på Sjuksyrra.

Anna Fasth Schmidt
Kund och konsultansvarig
+46 (0)73 087 06 61
anna.schmidt@sjuksyrra.se

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: