Sjuksköterskor Arbetstider

Se lediga jobb

Aktuella uppdrag

Vilka arbetstider sjuksköterskor har varierar väldigt mycket, eftersom sjuksköterskor behövs dygnet runt alla dagar om året. Att vara sjuksköterska innebär därför helt andra arbetstider än det traditionella kontorsupplägget 9-17 måndag till fredag, och arbetspassen kan vara längre än 8 timmar.

Det sker speciellt när man arbetar skift vilket innebär arbete olika tider på dygnet. Undantaget är om du jobbar på vårdcentral som ofta bara har öppet dagtid men håller stängt på nätter och helger. Hur dina arbetstider ser ut beror också på var någonstans du är anställd, gällande till exempel nätter och helger där frekvensen skiljer sig åt.

Arbetstider för sjuksköterskor går inte att påverka mer än genom ett önskemål till arbetsgivaren angående vilka tider man föredrar att arbeta, men det ger ingen garanti eftersom verksamheten inte skulle gå runt om alla exempelvis ville jobba dagtid. Är du däremot anställd som konsult som sjuksköterska har du större möjligheter att själv välja uppdrag och arbetstider och på så vis arbeta efter egna önskemål. På samma sätt kan du också höja din månadslön genom att ta arbetspass på obekvämare tider.

Vi på Sjuksyrra AB arbetar med att hyra ut sjuksköterskor på bemanning enligt ett sådant upplägg och vi arbetar noga med att matcha rätt personlighet och kompetens med rätt uppdrag för en så bra lösning som möjligt, detta för såväl arbetsgivare som sjuksköterskor. Om du vill veta mer om arbetstider för sjuksköterskor, anlita en sjuksköterskekonsult eller vill bli en av våra medarbetare kan du kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar.

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

 
 
 
 
 
 

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: