Sjuksköterska Konsult

Behöver ni en sjuksköterska som konsult? Eller är du själv sjuksköterska och funderar på att byta anställningsform? Vi på Sjuksyrra AB hyr ut sjuksköterskor efter behov och arbetar noga för att matcha rätt medarbetare med rätt uppdrag.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som ägs och drivs av erfarna sjuksköterskor vilket gör att vi har kunskap och förståelse för vilka utmaningar som finns för såväl arbetsgivare som sjuksköterska.

Att hyra en sjuksköterska som konsult är ett effektivt sätt att lösa ett plötsligt behov av ökad personalstyrka, och vi har bemanningsavtal med flera olika landsting runt om i Sverige.

Anlita en sjuksköterska som konsult

Att anlita en sjuksköterska som konsult är alltså ett smart drag både för dig som behöver arbetskraft och för dig som jobbar som sjuksköterska, och de alternativa arbetsgivarna växer jämfört med kommuner och landsting.

Som konsult har du större möjligheter att själv påverka dina arbetstider och du får en högre timlön, två aspekter som gör att din månadslön blir högre jämfört med om du vore traditionellt anställd. Dessutom tillåts du bredda din kompetens eftersom du kan ta uppdrag på olika avdelningar inom olika områden.

Kontakta oss

Vi arbetar bara med högskoleutbildade sjuksköterskor som har några års arbetslivserfarenhet och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för att på bästa sätt kunna matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag.

Om du vill anlita en sjuksköterska som konsult via oss, eller om du är sjuksköterska och är intresserad av att bli en av våra medarbetare, är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.