Jobb som sjuksköterska

Se lediga jobb

Aktuella uppdrag

Söker du jobb som sjuksköterska, eller är du nyfiken på hur det är att arbeta som sjuksköterska? Det är ett av samhällets allra viktigaste yrken, och eftersom det länge rått stor brist på sjuksköterskor kan du vara trygg med att det alltid finns goda jobbmöjligheter om du riktar in dig på att utbilda dig till sjuksköterska.

Som sjuksköterska har du jobb inom både kommun och landsting, på till exempel skolor, sjukhus och vårdcentraler. Men det är också ett yrke som är under förändring – löner och villkor för sjuksköterskor har varit i ropet en hel del eftersom många anser att lönen är alldeles för låg i förhållande till det hårda arbete och de villkor som många sjuksköterskor arbetar med.

Det har gett resultat, men också inneburit att andra uppdragsgivare än de traditionella vinner mark, vilket ger dig som sjuksköterska större möjligheter att välja jobb. Vi på Sjuksyrra AB är en alternativ aktör som ägs och leds av utbildade sjuksköterskor, och vi har därmed lång erfarenhet av vård och omsorg.

Vi arbetar med rekrytering och bemanning av sjuksköterskor och tack vare vår bakgrund har vi utvecklat god förståelse för alla utmaningar samt de behov som finns bland både arbetsgivare och sjuksköterskor. Det gör att vi har goda möjligheter att matcha precis rätt medarbetare med rätt uppdrag.

Jobb som sjuksköterska via bemanning

Ett jobb som sjuksköterska enligt ett bemanningsupplägg är ett alternativ med många fördelar jämfört med en vanlig anställning. Dels har du större möjligheter att själv välja dina arbetstider, och dels är timlönen högre än det traditionella.

Eftersom du själv kan välja dina arbetstimmar i större utsträckning har du också chansen att höja din månadslön, och du kan bredda din kompetens genom att arbeta i nya miljöer och på nya avdelningar. Vill du läsa en vidareutbildning eller inte vill arbeta fulltid är en bemanningstjänst också ett bra alternativ.

Sjuksköterska för jobb – för uppdragsgivare

Ibland kan behovet av extra arbetskraft uppstå plötsligt och akut, och en snabb och effektiv lösning är då att ta in en sjuksköterska för jobb som konsult. Vi på Sjuksyrra AB arbetar endast med utbildade och erfarna sjuksköterskor, vilket gör att vi vet vem som passar för vilket uppdrag. Som ett personligt bemanningsföretag lägger vi stor vikt vid våra medarbetares personligheter för att på bästa sätt kunna göra en så bra matchning som möjligt.

Det gör att du alltid kan vara trygg med att hyra en sjuksköterska via oss, och tack vare våra medarbetares kompetens har vi skapat förtroende med alla våra uppdragsgivare. Idag har vi bemanningsavtal med flera olika landsting runtom i Sverige, och såväl nöjda medarbetare som uppdragsgivare. Vår främsta styrka är vår förståelse för alla olika behov och utmaningar inom vård och omsorg.

Är du intresserad av ett jobb som sjuksköterska via oss på Sjuksyrra AB, eller är du arbetsgivare och behöver en flexibel lösning utifrån dina behov? Hör gärna av dig till oss via kontaktformuläret här på webben, så kan vi berätta mer om vår verksamhet.

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

 
 
 
 
 
 

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: