Bemanning av sjuksköterska

Behöver ni hjälp med bemanning av sjuksköterska? Då har ni kommit rätt! Vi på Sjuksyrra AB är ett bemanningsföretag för sjuksköterskor och åtar oss uppdrag runtom i hela Sverige!

Se lediga jobb

Aktuella uppdrag

Behöver ni bemanning av en sjuksköterska? Kontakta oss på Sjuksyrra AB. Vi hyr ut sjuksköterskor till sjukhus och i vår rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper för att kunna matcha medarbetare med uppdrag på allra bästa sätt.

Därför handplockar vi varje bemanningssjuksköterska så att ni alltid får en behovsanpassad lösning utifrån era problem. Sjuksyrra AB är ett personligt bemanningsföretag som ägs och leds av utbildade sjuksköterskor med lång erfarenhet av vård och omsorg.

Det gör att vi har utvecklat stor förståelse för vilka problem, utmaningar och behov som varje uppdragsgivare har, och utifrån det har vi goda möjligheter att ge er den vårdkompetens som krävs, och som håller hög kvalitet.

Bemanningsjobb för dig som är sjuksköterska

Sjuksköterska är ett yrke som är under stor förändring, och det innebär att alternativa uppdragsgivare tar plats och vinner mark från de traditionella – landsting och kommuner. Det här ställer också krav på andra anställningsformer och fördelarna med att arbeta som bemanningssjuksköterska är flera.

Du har till exempel möjligheten att i större utsträckning själv välja när du vill arbeta, du utvecklas tack vare att du får arbeta i nya miljöer och på nya avdelningar, och det är omväxlande. Dessutom kan du höja din inkomst eftersom du får en högre timersättning i ett bemanningsjobb och möjligheterna att påverka dina arbetstider.

Att ta ett bemanningsjobb som sjuksköterska är också en bra lösning om du inte kan eller vill jobba heltid eller kanske om du pluggar en vidareutbildning men behöver en extrainkomst. Det finns många anledningar till att bemanning kan vara något för dig som sjuksköterska, och det är ett ypperligt tillfälle om du vill prova på något nytt ett tag.

Eftersom Sjuksyrra AB drivs av sjuksköterskor vet vi hur viktigt det är med förståelse för ens behov och utvecklingsmöjligheter, och därför är vi ditt självklara val.

Bemanning av sjuksköterska för arbetsgivare

VD:n på Sjuksyrra AB, Magnus Lundqvist, har själv mångårig erfarenhet av sjuksköterskeyrket och har därför unik förståelse för såväl sjuksköterskor som uppdragsgivare och vilka behov som finns på de respektive sidorna. Ibland kan behovet av förstärkt arbetskraft komma plötsligt och oförutsett, varför det är viktigt att kunna få in en extra personalstyrka utifrån behovet och den uppkomna situationen.

Vi arbetar bara med sjuksköterskor som har högskoleutbildning och några års arbetslivserfarenhet vilket gör att du som arbetsgivare kan vara trygg med att anlita en sjuksköterska för bemanning via oss. Tack vare den kompetens som finns hos våra medarbetare har vi kunnat skapa förtroende med alla våra uppdragsgivare, ett förtroende som under tiden fortsätter att växa.

Sjuksyrra AB startades 2011 med HLR-utbildningar som främsta verksamhetsområde, med den stora efterfrågan på bemanning av sjuksköterskor gjorde att företaget snart expanderade. Idag har vi bemanningsavtal med flera olika landsting runt om i landet och flera nöjda medarbetare och uppdragsgivare.

Vill du anlita oss för bemanning av sjuksköterska, eller är du själv intresserad av att bli bemanningssjuksköterska? Kontakta oss gärna så berättar vi mer. 

 
 
 
 
 
 

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: