Tips i jobbsökandet!

Publicerad: 18 april, 2022
Skriven av: Magnus

Det är inte alltid lätt att veta hur man ska gå tillväga för att söka jobb. Kanske är det första gången du ska söka jobb inom bemanning.  Vad är viktigt att tänka på? Hur förbereder man sig på bästa sätt och vad vill den blivande arbetsgivaren veta?

I tidigare texter hittar du intervjuer med våra anställda där dom bl.a. gett tips på just detta! Vi tänkte hjälpa dig på traven och friska upp minnet med några saker som kan vara bra att tänka på inför att du ska söka en tjänst hos oss på Sjuksyrra!

Först och främst kan det såklart vara bra att titta igenom alla våra lediga tjänster för att se om vi har något som passar dig just nu. Hittar du ingen tjänst som passar dig är du såklart varmt välkommen att kontakta oss ändå, kanske kan vi hjälpa dig att hitta ett uppdrag som passar dig ändå.

När du kontaktar oss är det bra om du har koll på både CV och personligt brev. Utöver det är det strålande om du har förberett för två referenser som vi kan höra av oss till om det blir aktuellt! 

Det är också bra att du har gått igenom för dig själv vad som är viktigt för just dig i din nya tjänst. Är det lönen och har du i så fall ett löneanspråk som vi kan diskutera? Kanske värderar du högt att kunna ta långa uppdrag där du får lära känna arbetsplatsen och kollegorna, då är det bra att berätta det för oss! Eller så har du något helt annat du prioriterar, kanske att få se en annan del av landet och önskar därmed hjälp med boende på annan ort? Oavsett vad du kan komma på som är viktigt för dig så är det bra att du 

Vi hjälper dig från start och håller fortsatt kontakt med dig i den mån det behövs när du är ute på ditt uppdrag. Vårt mål är att såväl du som sjuksköterska som våra kunder på sjukhus, vårdcentraler och andra vårdenheter ska vara nöjda och tillfreds. 

Vi hoppas få välkomna dig till oss på Sjuksyrra!