Förmåner för våra konsulter!

Publicerad: 28 mars, 2022
Skriven av: Magnus

Vad är viktigt för dig när du väljer vilket företag du ska jobba hos? Är det att uppdragen matchar precis det du önskar, kanske att lönen är tillräckligt bra eller något helt annat?

Eftersom vi på Sjuksyrra själva har erfarenhet av att jobba som sjuksköterskor under lång tid så vet vi att alla värderar olika saker olika högt. Det är svårt att göra alla på en arbetsplats nöjda och det kan vara ännu svårare på en stor arbetsplats som styrs av t.ex. kommun eller region.

Vi presenterar nu en nyhet för dig som är konsult hos oss på Sjuksyrra! I samarbete med flertalet olika företag kan vi erbjuda dig som är konsult hos oss härliga rabatter på t.ex. boende, massage och träning.

  • I samarbete med Elite Hotels of Sweden erbjuder vi dig som är anställd konsult hos oss eller har uppdrag via ditt eget företag 15% rabatt på alla hotell inom Elite koncernen på Elite Hotels of Sweden. Deras hotell finner du från Malmö i söder till Kiruna i norr. Passa på att unna dig en natt på hotell!
  • I samarbete med Häringe slott erbjuder vi dig som är konsult hos oss 20% rabatt på rum och frukost hos dom. Dessutom får du också 20% rabatt på maten i deras restaurang. Kanske kan detta vara något för en härlig vår- eller sommarhelg?
  • I samarbete med GYM Kenzai AB så kan vi nu erbjuda dig som är konsult hos oss 2 veckors gratis träning! Efter det får du dessutom 15% rabatt på medlemskap! Kanske är det nu du tar tag i den där träningen och hittar din nya favoritträningsform?
  • Avslappning kan vara välbehövligt för dig som jobbar i vården och i samarbete med Nerolia massage kan vi erbjuda dig just detta! Du som är konsult hos oss får 15% på alla deras massagebehandlingar! Passa på att unna dig en massage, kanske innan eller efter ett arbetspass!
  • I samarbete med STC TRAINING CLUB får du som är konsult hos oss 22% rabatt på deras årskort! Du finner deras träningsanläggningar över hela landet och självklart kan du även betala månadsvis via autogiro. STC training club bjuder på kortet och medlemsavgiften!

För att nyttja något av eller flera av våra erbjudanden kontaktar du oss för mer information och för att få din kod!