Sjuksköterskor i Skåne

Hyr in sjuksköterskor i Skåne genom Sjuksyrra. Vi har lång och gedigen erfarenhet av bemanning av personal inom vården och för oss är det viktigt att du som kund hos oss känner dig trygg med vetskapen om att rätt personal finns på plats när du behöver den. Att hyra in en sjuksköterskor från Sjuksyrra är ett tryggt och effektivt sätt att bibehålla hög patientsäkerhet och för att lösa personalbristen.

Kontakta oss

VARFÖR SJUKSYRRA?

Personalinformation ikon

Hög kvalité

Vi ställer höga krav på de sjuksköterskor vi anlitar och hyr ut. Ingenting är viktigare än det förtroende som våra kunder känner för våra medarbetare och vi lägger ner stort arbete på att hitta de allra bästa sjuksköterskorna.

Personalinformation ikon

Personlig service

Vi lägger stor vikt i att ge er som kund en snabb och personlig kontakt med oss på Sjuksyrra. Förutom en hög yrkeskompetens hos våra sjuksköterskor lägger vi också stor vikt vid deras personliga egenskaper för att på bästa sätt passa in på er arbetsplats.

Personalinformation ikon

Flexibla

Vi är medvetna om att alla arbetsplatser ser olika ut och har sina unika behov som alla kräver sina unika lösningar. Vi är därför snabba och flexibla i våra uppdrag och snabbt förse er med rätt personal när behovet uppstår

Kort om Sjuksyrra AB

Sjuksyrra grundades 2011 av Magnus Lundqvist. Magnus är utbildad sjuksköterska och grundade bolaget under sin tid vid vidareutbildningen inom intensivvård. År 2013 sa Magnus så småningom upp sig från sitt dåvarande jobb vid Södersjukhuset i Stockholm för att arbeta med Sjuksyrra på heltid. Mycket har hänt sedan dess och idag har Sjuksyrra kunder över hela landet, såväl kommuner och landsting som privata aktörer inom vården. Vi tror att en av de bärande faktorerna bakom vår framgång har varit vår unika inblick i branschen som gett oss en förmåga att förstå vården, arbetsförhållanden och hur personalbehoven ser ut. Sjuksyrra drivs och ägs helt av utbildade sjuksköterskor. Utöver bemanning av utbildade sjuksköterskor och annan personal inom vårdsektorn så genomför vi också utbildningar i hjärt-lungräddning (HLR). Kunskap om HLR kan vara avgörande i vissa situationer och därför tycker vi att det är en kunskap väl värd att sprida.

Våra tillvägagångssätt

Utöver yrkesskicklighet är vi otroligt måna om våra sjuksköterskors personliga egenskaper. Livet som bemanningssköterska i Sverige idag ställer krav på anpassningsbarhet och en förmåga att snabbt kunna bli en del i ett större sammanhang. Vi efterfrågar därför egenskaper som ödmjukhet och lyhördhet när vi genomför rekrytering av nya sjuksköterskor.

Att vara kund hos Sjuksyrra

Sjuksyrra erbjuder personliga och flexibla personallösningar inom vården främst till sjukhus runt om i landet. Vi vet vilka krav som ställs på personalen och vi kan vården. Vi är medvetna om att alla arbetsplatser ser olika ut och har sina unika behov som alla kräver sina unika lösningar. När du anlitar oss som bemanningsföretag ska du alltid kunna känna dig trygg med att du får:

  • Personlig och snabb respons från oss
  • Rätt person på rätt plats, alla ska bli nöjda
  • Hög kvalité och kompetens personal
  • Personal när du behöver den

Kontakta oss redan idag

Om du har behov av personal så hjälper vi på Sjuksyrra dig att tillgodose dessa, vi matchar alla våra bemanningssköterskor mot unika uppdrag för att på så sätt kunna garantera att just rätt person hamnar på rätt plats. Även om du inte är i behov av bemanning i dagsläget så hör gärna av dig till oss för att etablera en framtida kontakt. När behovet av personal uppstår så finns vi där för dig med snabb respons och kompetens personal.

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

 
 
 
 
 
 

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: