Sjuksköterska Bemanning

Intresserad av att arbeta som bemanningssjuksköterska? Vi på Sjuksyrra är ett bemanningsföretag för sjuksköterskor, som drivs av utbildade sjuksköterskor. Kontakta oss så hjälper vi er!

Se lediga jobb

Aktuella uppdrag

Jobba som sjuksköterska inom bemanning

Att jobba som sjuksköterska inom bemanning har stora fördelar jämfört med att arbeta inom landstinget. Förutom att lönen är betydligt bättre finns det även fördelar med hänsyn till arbetsbelastning.

Av dessa och många flera anledningar söker sig nu allt fler sjuksköterskor bort från landstinget och in i bemanningssektorn. Att styra över sin egen tid och arbetsinsats lockar!

Vi på Sjuksyrra har jobbat med bemanning för sjuksköterskor i ett antal år och ser varje dag vilken inverkan frihet kan ha på arbetsmoral och passion för jobbet. Många av våra sjuksköterskor har förmånen att parallellt arbeta med annat. Vissa väljer att plugga och andra, som kanske är slitna efter en period av hög arbetsbelastning, jobbar med oss för att de då tillåts att gå ner i arbetstid utan att sänka lönen.

Kort om Sjuksyrra:

  • Lång erfarenhet av jobb inom vård- och omsorgssektor
  • Vi kan ge dig coachning och stöd på dina uppdrag
  • Med oss får du en stor variation och flexibilitet i arbetet
  • Vill du starta eget? Vi kan hjälpa dig med råd och tips inför din nya karriär!
  • Tjänstepension hos Skandia enligt kollektivavtal

För mer information om oss och hur vi kan hjälpa dig i din karriär som sjuksköterska, ta gärna kontakt med oss via telefon eller mail. Genom att upprätta en kontakt får vi en bättre bild av vilken sorts arbetssituation du vill ha och kan på så sätt guida dig i processen.
Välkommen till oss på Sjuksyrra!

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

 
 
 
 
 
 

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: