Lediga Jobb Sjuksköterska

Intresserad av att hitta ett nytt jobb som sjuksköterska? Då har du kommit rätt! Vi på Sjuksyrra är ett bemanningsföretag inom vården, som drivs av sjuksköterskor. Vi kan hjälpa dig att hitta en ny arbetsgivare och hitta bättre villkor för ditt arbete.

Se lediga jobb

Aktuella uppdrag

Lediga jobb för dig som är sjuksköterska

Söker du lediga jobb som sjuksköterska? Är du trött på att arbeta för mycket och få för lite kompensation? Testa då att jobba som sjuksköterska privat med oss på Sjuksyrra.

Vi är ett bemanningsföretag som arbetar med att bemanna sjuksköterskor. I ett antal år har vi hjälp mängder av sjuksköterskor nå en önskad arbetstillvaro utan att göra avkall på lön eller andra förmåner.

Behovet av sjuksköterskor är oförändrat och vi har mängder av lediga jobb för dig som är sjuksköterska. Med oss får du inte bara möjligheten att hitta ditt nästa drömjobb, du får även kontinuerlig feedback på ditt arbete. Så gör vi situationen bättre för dig och för din patient!

Sjuksyrra – hitta lediga jobb som sjuksköterska:

  • Lång erfarenhet av bemanning inom vård- och omsorg
  • Vi ger dig chansen att gå ner lite i arbetstid utan att sänka din lön
  • Vi ger dig coachning och stöd inför och under ditt nya uppdrag
  • Vi erbjuder tjänstepension genom Skandia enligt kollektivavtal
  • Engagemang och tillförlitlighet – tillsammans kan vi växa

Frihet och flexibilitet är två vanligt förekommande ord när vi ber våra sjuksköterskor förklara deras prioriteringar. Att själv kunna bestämma hur mycket och var och när man vill arbeta är otroligt viktigt, inte minst för sjuksköterskor som vill vidareutbilda sig.

Via Sjuksyrra hittar du lediga jobb och nya spännande möjligheter i din karriär. Ring eller maila oss gärna och ställ dina frågor. Vi kan hjälpa dig till den arbetssituation du alltid letat efter.

Välkommen till Sjuksyrra!

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

 
 
 
 
 
 

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: