Jobb inom vården

Söker du nya utmaningar inom vården? Eller läser du en vidareutbildning, och har erfarenheter från vården, men vill arbeta extra?

Se lediga jobb

Aktuella uppdrag

Vem väljer bemanningsarbete?

Vem som väljer att arbeta inom vården via bemanningsarbete kan vara vem som helst, och med skilda orsaker. Det finns flera scenarier där bemanningsarbete inom vården passar bra.

Exempelvis om du läser en vidareutbildning och behöver lite extra pengar, när du vill gå ner lite i tid eller om du helt enkelt bara vill prova något nytt.

Bemanningsarbete inom vården innebär många fördelar

Har du någon gång sökt jobb via bemanningsföretag eller känner någon som gjort det, så har du säkert koll på några av de fördelar som kommer med att arbeta som bemanningssjuksköterska. Många uppskattar den flexibilitet och frihet de får när de söker jobb inom vården via bemanningsföretag. De kan själva välja när de vill arbeta, hur mycket och även var.

Som bemanningssjuksköterska styr du själv ditt schema och du kan därmed enkelt kombinera det med exempelvis en vidareutbildning. En annan aspekt som uppskattas är det varierande arbete som bemanningsarbete innebär. Här finns möjligheter till att prova nya saker och bredda sina kunskaper samt sitt perspektiv inom vården.

Vi själva på Sjuksyrra har erfarenheter vad gäller bemanningsarbete inom vården och kan med handen på hjärtat rekommendera denna typ av arbete, om du upplever att det skulle passa dig bättre.

Hitta ditt nästa jobb inom vården hos Sjuksyrra

Söker du ett nytt jobb inom vården? Vi annonserar kontinuerligt ut nya uppdrag som finns tillgängliga runt om i landet. Uppdragens längd varierar, och du kan därmed själv reglera hur mycket du vill arbeta.

Vi arbetar ständigt för optimal trivsel, vilket innebär att vi hjälper till med vissa praktiska bitar runt om uppdraget. Det är saker som boende och transport som vi betalar, då det annars kan störa din prestation under uppdragstiden.

Exempelvis om uppdraget ska utföras på annan ort, långt från där du bor. För oss är det viktigt att uppdragstiden blir så bra som möjligt. Både för dig och för arbetsgivaren.

Skicka in en ansökan redan idag!

Uppdragen är enkla att söka. Lämna uppgifter, CV samt en kort beskrivning av dig själv när du hittat något intressant. Vi arbetar aktivt för att uppdragen ska bli tillsatta så snart som möjligt.

Du kan även skicka in ditt CV direkt till oss, så hjälper vi dig att hitta uppdrag som matchar din profil samt önskemål.

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

 
 
 
 
 
 

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: