Jobba som Hyrsjuksköterska

Intresserad av att arbeta som hyrsjuksköterska? Läs mer om vad det kan innebära här nedan.

Se lediga jobb

Aktuella uppdrag

Många förmåner att jobba som hyrsjuksköterska

Att jobba som hyrsjuksköterska är ett nytt och variationsrikt sätt att arbeta. För dig som behöver anpassa arbetet efter studier eller andra jobb är det optimalt. Att jobba som hyrsjuksköterska är också ett sätt att höja din lön, men då gäller det att välja rätt firma.

Vi på Sjuksyrra har lång erfarenhet inom vård- och omsorgssektorn och vet vad arbetet går ut på. En djup förståelse för arbetet som hyrsjuksköterska är en förutsättning för att vi kan hjälpa våra medarbetare ta nästa steg i karriären.

Vi jobbar främst med bemanning för sjuksköterskor men ger även utbildning i hjärt- och lungräddning samt första hjälpen. Vi kan vård och omsorg och vår kompetens och erfarenhet hjälper oss nu att slussa in nya duktiga sjuksköterskor i branschen.

Vi värderar våra sjuksköterskor högt och ser därför till att ge dem förmånliga ekonomiska förutsättningar. Att höja sin lön bör inte styra alla karriärval men det är trots allt en viktig komponent inom alla yrken.

Sjuksyrra – här värderas du som sjuksköterska högt:

  • Frihet att jobba när och var du vill samt möjlighet att anpassa arbetstid
  • Har du funderingar på att starta eget som hyrsjuksköterska? Vi ger dig råd och tips!
  • Att arbeta som hyrsjuksköterska med oss innebär variation och flexibilitet
  • Med oss får du stöd och coachning i din karriär
  • Bemanningsföretag för sjuksköterskor – engagemang och personlig kontakt

För dig som prioriterar flexibilitet är det klokt att betänka ett bemanningsföretag. Att jobba som hyrsjuksköterska tillåter dig att själv styra ditt schema och hur mycket du vill jobba och på så sätt få ihop livspusslet. Kan du samtidigt få en höjd lön så lockar väl det med?

Ta kontakt med oss redan idag och få svar på dina frågor och funderingar. Vi ser fram emot att upprätta en dialog och förhoppningsvis arbeta tillsammans inom en snar framtid!

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

 
 
 
 
 
 

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: