Hur väljer man rätt företag?

Publicerad: 18 maj, 2022
Skriven av: Magnus

Det kan vara en djungel att välja rätt jobb, oavsett bransch. Vi vet att det kan vara väldigt svårt att veta vilket av alla bemanningsföretag för sjuksköterskor som man ska välja, kanske speciellt om det är första gången man ska ut på ett uppdrag. 

Sjuksyrra lägger stor vikt i att både våra kunder och konsulter känner sig trygga och nöjda. Våra kunder består av såväl mindre som större aktörer inom både offentlig och privat sektor. Oavsett om det rör sig om längre eller kortare uppdrag så gör vi alltid vårt bästa för att hitta rätt sjuksköterska, undersköterska eller läkare till varje uppdrag. Främst arbetar vi med sjuksköterskor men tar emot uppdrag för både läkare och undersköterskor också. 

För dig som är blivande konsult hos oss finns det säkert många frågor och funderingar. De flesta av dom finner du säkert svar på när du tittar runt på vår hemsida, men om det är något som du vill veta mer om får du såklart gärna kontakt oss! Det kan finnas frågor om försäkringar, pension, ledighet eller något helt annat.

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i din arbetsroll och att du har relevant erfarenhet för det uppdraget du söker, allt för att det ska kännas så bra som möjligt för både dig, din nya arbetsplats och oss. Med det inte sagt att det inte är möjligt att prova nya arbetsplatser när man jobbar som bemanningssjuksköterska. Det finns alla möjligheter att prova såväl nytt som saker du provat på tidigare. Här kan du läsa en intervju som vi gjort med en sjuksköterska för att höra hennes för- och nackdelar!

Några tips till dig som funderar på att söka ett nytt uppdrag hos oss!

* Ha ett uppdaterat CV och personligt brev
* Ha gärna koll på vilka två referenser du vill uppge
* Fundera kring ditt löneanspråk
* Beroende på hur långt uppdraget är; önskar du jobba hela perioden eller delar av den?
* Är uppdraget långt från ditt hem? Kanske önskar du hjälp från oss med att hitta boende?
* Finns det något annat som är bra för oss eller dina framtida kollegor som är bra att veta?