Bemanningsföretag för Sjuksköterska i Stockholm

Vi är det personliga bemanningsföretaget för sjuksköterskor, som drivs av personer som själva är utbildade sjuksköterskor. Kom i kontakt med oss redan idag!

Se lediga jobb

Aktuella uppdrag

Bemanningsföretag för sjuksköterskor i Stockholm – och hela Sverige

Sjuksyrra är ett bemanningsföretag för dig som sjuksköterska i Sverige/ Stockholm som på riktigt förstår vård- och omsorgssektorn samt sjuksköterskeyrket. För sjuksköterskor som känner att bemanning är rätt steg att ta för karriären eller kanske vill öka sin lön kan vi erbjuda en lämplig och progressiv arbetsplats.

Att själv bestämma över sin tid är en annan av många fördelar med att jobba på bemanningsföretag som sjuksköterska. Det är ett flexibelt yrke som passar människor som har andra förehavanden och behöver anpassa arbetet efter ett specifikt schema.

Vad kan vi som bemanningsföretag för sjuksköterskor i Stockholm, eller annan ort i Sverige, erbjuda dig då? Förutom vår långa erfarenhet inom vård- och omsorgssektorn har vi en självklarhet och en trygghet inom vår verksamhet. Våra medarbetare kan branschen väl och med oss kan du lita på att du får en utvecklande arbetsmiljö!

Sjuksyrra – ett bemanningsföretag med många förmåner

  • Konkurrenskraftig lön
  • Tjänstepension – där arbetsgivaren betalar in 4,5 procent av din årslön hos Skandia
  • Tips om hur du kan starta eget som sjuksköterska
  • En karriär full av variation och flexibilitet
  • Stöd och coachning i ditt arbetsliv från kompetenta medarbetare

Vi är av åsikten att sjuksköterskor är hjältar. Att skapa en variationsrik och ekonomisk gångbar framtid för sjuksköterskor är en av Sjuksyrras visioner.

Sjuksyrras grundare Magnus Lundqvist har utvecklat vår verksamhet sedan 2011. En anledning till varför vi har lyckats så bra på marknaden är att Magnus själv håller sig uppdaterad på vilket typ av verklighet och miljö våra medarbetare jobbar i. På eget initiativ hyr Magnus ut sig själv i kapacitet av sjuksköterska och får på så sätt ett perspektiv i första hand på hur yrket ser ut idag.

Till stor del baseras vår verksamhet på att hyra ut sjuksköterskor, men vi genomför även utbildningar i hjärt-lungräddning och första hjälpen. Sjukvård är något vi kan väl och det är en trygghet, både för våra medarbetare och för våra kunder.

Kontakt och hjälp

Vårt mål är att hjälpa sjuksköterskor till en bättre och mer varierad framtid och första steget är att upprätta en dialog. Har ni frågor om vad vi som bemanningsföretag i Stockholm/ Sverige kan göra för er? Tveka då inte att höra av er till oss via telefon eller mail!

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

 
 
 
 
 
 

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: