Bemanning av sjuksköterskor i Malmö

Vi som driver Sjuksyrra har lång erfarenhet av att arbeta som ordinarie personal på en vårdavdelning. Tack vare vår erfarenhet på vårdavdelningar förstår de krav som ställs idag på inhyrd personal. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg med vetskapen om att rätt personal finns på plats när du behöver den, oavsett om det är tillfälliga eller längre uppdrag.

Kontakta oss

VARFÖR SJUKSYRRA?

Personalinformation ikon

Hög kvalité

Vi ställer höga krav på de sjuksköterskor vi anlitar och hyr ut. Ingenting är viktigare än det förtroende som våra kunder känner för våra medarbetare och vi lägger ner stort arbete på att hitta de allra bästa sjuksköterskorna.

Personalinformation ikon

Personlig service

Vi lägger stor vikt i att ge er som kund en snabb och personlig kontakt med oss på Sjuksyrra. Förutom en hög yrkeskompetens hos våra sjuksköterskor lägger vi också stor vikt vid deras personliga egenskaper för att på bästa sätt passa in på er arbetsplats.

Personalinformation ikon

Flexibla

Vi är medvetna om att alla arbetsplatser ser olika ut och har sina unika behov som alla kräver sina unika lösningar. Vi är därför snabba och flexibla i våra uppdrag och snabbt förse er med rätt personal när behovet uppstår

Bemanning av sjuksköterskor i Malmö via Sjuksyrra

Sjuksyrra har lång erfarenhet av bemanning inom vården. Vi har sedan starten 2011 ständigt arbetat med att förbättra och förfina vårt arbete och alla våra bemanningssköterskor matchas mot enskilda och unika uppdrag för att med säkerhet kunna garantera att rätt personal hamnar på rätt plats. Vi på Sjuksyrra erbjuder flexibla personallösningar som du kan lita på. Att anlita oss på Sjuksyrra för bemanning av sjuksköterskor hjälper inte bara till att stärka och trygga personalbehovet utan det ökar även patientsäkerheten.

Så arbetar vi

När vi tillsätter sjuksköterskor i Malmö vill vi kunna garantera att den personal du hyr in via oss fungerar så bra som möjligt på just din arbetsplats. Därför ägnar vi mycket tid åt gedigna rekryteringsprocesser där vi inte bara lägger fokus på yrkesskicklighet och tidigare erfarenheter inom vården utan även sätter ett högt värde på våra sjuksköterskors personliga egenskaper. Livet som bemanningssköterska är omväxlande och kräver en anpassningsbar och tillmötesgående mentalitet. För att passa som bemanningssköterska bör man vara ödmjuk, anpassningsbar efter de rådande förhållandena på arbetsplatsen och lyhörd.

Vilka är vi på Sjuksyrra?

Sjuksyrra drivs och av utbildade och legitimerade sjuksköterskor, 2011 grundades bolaget av Magnus Lundqvist som under sin tid vid vidareutbildningen till intensivvård valde att starta eget. Mycket har hänt sedan dess och idag har Sjuksyrra kunder över hela landet både inom kommun och landsting men även inom den privata sektorn. Vår bakgrund inom branschen är det som tagit oss hit där vi är idag. Vår nära koppling till branschen och förståelse för de arbetsvillkor som råder gör oss väl medvetna om vad man letar efter när man ska rekrytera.

Att vara kund hos Sjuksyrra

Sjuksyrra erbjuder personliga och flexibla personallösningar. Vi lämnar inget åt slumpen, vi kan vården och vet om att alla arbetsplatser ser olika ut och kräver sina unika lösningar. När du anlitar oss som bemanningsföretag ska du alltid kunna känna dig trygg med vetskapen om att du får:

  • Personlig och snabb respons från oss
  • Rätt person på rätt plats, alla ska bli nöjda
  • Hög kvalité och kompetens personal
  • Personal när du behöver den

Kontakta oss idag

Så om du är i behov av bemanning av sjuksköterskor i Malmö, ta då kontakt med oss redan idag så hjälper vi dig att ta fram en personallösning som passar dig. Med oss på Sjuksyrra kan du känna dig trygg med att kompetent och kunnig personal finns när du behöver den.

Även om du inte är i direkta behov av bemanning i dagsläget, hör gärna av dig till oss ändå och etablera en kontakt inför framtiden. När dina personalbehov uppstår kan det vara bra att veta att vi finns där för dig.

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

 
 
 
 
 
 

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: