Bemanning av sjuksköterskor i Göteborg

Vi på Sjuksyrra har lång erfarenhet av bemanning inom vården. När du anlitar oss för bemanning av sjuksköterskor i Göteborg är det viktigt för oss att du känner dig trygg och bekväm med vetskapen om att du har tillgång till kompetent och pålitligt personal vid rätt tillfälle.

Kontakta oss

VARFÖR SJUKSYRRA?

Personalinformation ikon

Hög kvalité

Vi ställer höga krav på de sjuksköterskor vi anlitar och hyr ut. Ingenting är viktigare än det förtroende som våra kunder känner för våra medarbetare och vi lägger ner stort arbete på att hitta de allra bästa sjuksköterskorna.

Personalinformation ikon

Personlig service

Vi lägger stor vikt i att ge er som kund en snabb och personlig kontakt med oss på Sjuksyrra. Förutom en hög yrkeskompetens hos våra sjuksköterskor lägger vi också stor vikt vid deras personliga egenskaper för att på bästa sätt passa in på er arbetsplats.

Personalinformation ikon

Flexibla

Vi är medvetna om att alla arbetsplatser ser olika ut och har sina unika behov som alla kräver sina unika lösningar. Vi är därför snabba och flexibla i våra uppdrag och snabbt förse er med rätt personal när behovet uppstår

Bemanning av sjuksköterskor i Göteborg med Sjuksyrra

Sjuksyrra drivs och ägs av utbildade sjuksköterskor, detta ger oss en inblick och förståelse för vårdbranschen om de rådande arbetsvillkoren. Något som vi anser har hjälpt oss växa och ta oss dit där vi är idag.

Vår historia började redan 2011 under en period när sjuksköterskan Magnus Lundqvist vidareutbildade sig inom intensivvård. Magnus började så småningom arbeta på Södersjukhuset samtidigt som han fortsatte driva eget vid sidan om. År 2013 tog Magnus till slut beslut om att säga upp sig från sitt jobb på SÖS för att på heltid ägna sig åt bolaget som senare kom att bli det som idag är Sjuksyrra. Idag har vi kunder över hela landet och vi tillsätter personal åt såväl kommuner och landsting som åt privata aktörer med en huvudinriktning mot sjukhus.

Hur vi arbetar

När vi tar oss ett an ett uppdrag om bemanning av exempelvis sjuksköterskor i Göteborg så sätter vi alltid dina behov i första rummet. Vår inblick och kunskap om branschen har lärt oss att alla arbetsplatser är unika och att livet som bemanningssköterska kräver flexibilitet och ödmjukhet. Därför lägger vi ner tid och omsorg i att hitta de absolut bästa sköterskorna för just din organisation. Alla våra bemanningssköterskor matchas alltid mot unika uppdrag och när vi rekryterar konsulter lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper under rekryteringsprocessen.

Hyra sjuksköterska i Göteborg via Sjuksyrra

När du behöver hyra sjuksköterska i Göteborg eller någon annan del av Sverige, så är Sjuksyrra rätt bemanningsföretag för er att vända er till. Sjuksyrra erbjuder personliga och flexibla personallösningar inom vården främst till sjukhus runt om i landet. Vi lämnar inget åt slumpen, vi kan vården och vet om att alla arbetsplatser ser olika ut och har sina unika behov som alla kräver sina unika lösningar. När du anlitar oss som bemanningsföretag ska du alltid kunna känna dig trygg med att du får:

  • Personlig och snabb respons från oss
  • Rätt person på rätt plats, alla ska bli nöjda
  • Hög kvalité och kompetens personal
  • Personal när du behöver den

Kontakta oss redan idag

Oavsett om du är i behov av bemanning av personal i dagsläget eller inte, så hör gärna av dig till oss ändå och etablera en personlig kontakt redan idag. Om inte annat för framtiden. När behovet av flexibla, trygga och pålitliga personallösningar uppstår så finns vi på Sjuksyrra där för dig med snabba lösningar och bra personal.

Ta kontakt med oss redan idag och få svar på dina frågor och funderingar. Vi ser fram emot att upprätta en dialog och förhoppningsvis arbeta tillsammans inom en snar framtid!

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

 
 
 
 
 
 

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: