Bemanning av barnmorskor

Vi som driver Sjuksyrra har lång erfarenhet av att arbeta som ordinarie personal på en vårdavdelning. Tack vare vår erfarenhet på vårdavdelningar förstår de krav som ställs idag på inhyrd personal. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg med vetskapen om att rätt personal finns på plats när du behöver den, oavsett om det är tillfälliga eller längre uppdrag.

Kontakta oss

VARFÖR SJUKSYRRA?

Personalinformation ikon

Hög kvalité

Vi ställer höga krav på de sjuksköterskor vi anlitar och hyr ut. Ingenting är viktigare än det förtroende som våra kunder känner för våra medarbetare och vi lägger ner stort arbete på att hitta de allra bästa sjuksköterskorna.

Personalinformation ikon

Personlig service

Vi lägger stor vikt i att ge er som kund en snabb och personlig kontakt med oss på Sjuksyrra. Förutom en hög yrkeskompetens hos våra sjuksköterskor lägger vi också stor vikt vid deras personliga egenskaper för att på bästa sätt passa in på er arbetsplats.

Personalinformation ikon

Flexibla

Vi är medvetna om att alla arbetsplatser ser olika ut och har sina unika behov som alla kräver sina unika lösningar. Vi är därför snabba och flexibla i våra uppdrag och snabbt förse er med rätt personal när behovet uppstår

Vi på Sjuksyrra har rätt barnmorska för din verksamhet

Sjuksyrra har lång erfarenhet av bemanning av barnmorskor och vi erbjuder våra kunder flexibla och snabba lösningar för alla tillfällen. Att hyra in en barnmorska från Sjuksyrra är ett tryggt och effektivt sätt att bibehålla hög patientsäkerhet samt för att lösa personalbristen.

När du är i behov av barnmorskor finns vi på Sjuksyrra där för dig. Vi värdesätter våra barnmorskors personliga egenskaper lika högt som deras yrkesmässiga kompetenser och ägnar gediget arbete åt att hitta just rätt barnmorska för din organisation. Egenskaper vi efterfrågar i vår urvalsprocess är ödmjukhet, lyhördhet och framförallt att personen i fråga har en stor förmåga att anpassa sig efter nya situationer då livet som bemanningssköterska är föränderligt. Alla våra bemanningssköterskor matchas specifikt mot varje uppdrag för att det ska bli så bra som möjligt dels för dig som kund men också för den person vi väljer att ta in.

Om oss på Sjuksyrra

Sjuksyrra grundades 2011 av sjuksköterskan Magnus Lundqvist. Magnus kände behov av att dryga ut kassan under sin vidareutbildning inom intensivvård och valde då att starta eget bolag där han utbildade inom HLR.

Verksamheten har sedan dess fortsatt att expandera med uppdrag från såväl kommuner och landsting som privata aktörer inom vården. Sjuksyrra drivs och ägs idag av utbildade sjuksköterskor som alla har varit yrkesverksamma, denna unika kunskap om branschen och arbetsförhållanden är en av de aspekter av Sjuksyrra som gjort att det gått så bra. Vi vet vilken verklighet vår personal möter och vilka krav som ställs på den personal som hyrs in och tillgodoser dessa.

Att vara kund hos Sjuksyrra

Sjuksyrra erbjuder personliga och flexibla personallösningar. Vi lämnar inget åt slumpen, vi kan vården och vet om att alla arbetsplatser ser olika ut. När du anlitar oss som bemanningsföretag ska du alltid kunna känna dig trygg med att du får:

  • Personlig och snabb respons från oss
  • Rätt person på rätt plats, alla ska bli nöjda
  • Hög kvalité och kompetens personal
  • Personal när du behöver den

Kontakta oss redan idag

Om du är i behov av effektiva och personliga personallösningar så hör av dig till oss på Sjuksyrra redan idag, så hjälper vi dig med dina bemanningsbehov. Vi ser till att rätt personal kommer till dig när du behöver den.

Även om du inte är i direkt behov av personal idag så hör gärna av dig till oss ändå, så när dagen kommer så finns vi där för dig med trygga och kompetenta lösningar. Våra konsulter är alla erfarna har lång yrkesvana, vi matchar din organisation med rätt personal vid rätt tidpunkt.

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

 
 
 
 
 
 

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: