Sjuksyrra AB startar ny verksamhet

Publicerad: 16 september, 2019
Skriven av: Magnus

Sjuksyrra AB är inne på sitt sjätte verksamhetsår och bemanningsbranschen växer för varje år. Något som märks med fler och tätare beställningar ifrån sjukhusen, något som vi ser som positivt.

Under den här perioden har en annan möjlighet visat upp sig och verkar så pass intressant att det är något vi kommer satsa på. Vi har fått samtal ifrån privatpersoner som hört av sig och frågat efter sjuksköterskor till en nära anhörig. I dag är det väldigt svårt att boka en sjuksköterska privat men det här är något vi på Sjuksyrra AB vill ändra på. Precis som med andra ROT och RUT- tjänster tycker vi att det borde finnas ett alternativ där privatpersoner kan boka en sjuksköterska till sitt hem. Vi kommer från och med i höst att starta ytterligare ett ben i Sjuksyrra AB som kommer arbeta med hemsjukvård och företagshälsovård. Verksamheten är under uppstart och håller på att utvecklas med allt ifrån journalsystem och material till ny personal och riktlinjer. Företagshälsovård inom Sjuksyrra AB kommer rikta sig till företag som vill arbeta proaktivt med arbetsmiljö och personalvård.

Måndagen den 23 september börjar Eva-Marie Vesterlund Rundgren som på sikt kommer arbeta som verksamhetschef. Eva-Marie är idag omvårdnadschef på intensivvårdavdelningen på Södersjukhuset och kommer tillsammans med vår ägare Magnus Lundqvist att driva och utveckla verksamheten.

Vi kommer fortsatt arbeta med bemanning och erbjuda sjuksköterskor en möjlighet till en bra karriär och samtidigt hjälpa sjukhus runt om i Sverige med bemanning av kompetent personal.