Lär känna oss på Sjuksyrra, del 3!

Publicerad: 8 juli, 2021
Skriven av: Magnus

Lär känna oss på Sjuksyrra bättre! Under några veckor kommer vi publicera intervjuer där du får veta lite mer om oss på Sjuksyrra. Sist ut är Katarina Ekoff, kund och konsultansvarig hos oss!

 Kattis har varit en del av Sjuksyrra i snart 5 år och har under den tiden hunnit vara delaktig i de flesta processer på företaget. Hon jobbar främst med kunder och konsulter och har här varit en del av såväl rekrytering och intervjuer som att till sist betala ut lön till sjuksköterskan. Det är ett varierande jobb och inga uppgifter blir tråkiga.
  Eftersom rollen är bred så ger det en stor frihet men också ett stort ansvar, det trivs Kattis bra med och hon tycker det är roligt att se att jobbet man lägger ner ger resultat.

Det bästa med att jobba på Sjuksyrra är enligt Kattis att de har en så fin sammanhållning i arbetgruppen. -” Trots att vi jobbar hemifrån så har vi en fin sammanhållning, vi kan vara privata med varandra och det finns ett djup och genuint intresse i våra relationer till varandra”. Det är en stor del av jobbet att ha kul med sina kollegor och vi har en härlig arbetsplats, avslutar Kattis. 

Kattis har jobbat hos Sjuksyrra i 5 år i slutet av sommaren, för att vara exakt på Magnus födelsedag. Det är alltså en dag av dubbelt firande!
Innan hon började på Sjuksyrra har hon arbetat framför allt i tränings- och hälsobranschen. Hon har bl.a. haft eget företag som personlig tränare! Träning är något som Kattis tycker är väldigt kul och hon jobbar fortfarande som instruktör på gruppträningspass.

Om du är sjuksköterska och funderar på att börja jobba inom bemanning så vill Kattis råda dig till att först se över din egen livssituation. Fungerar det att ta bemanningsuppdrag just nu? Beroende på var i landet man bor skiljer sig mängden uppdrag som finns. Man kan behöva åka till andra orter ibland för att få ett uppdrag som passar. “-Flexibel! Det är en av de viktigaste egenskaperna man bör ha, men det är också viktigt att vara trygg i sig själv och med sin kompetens.
 Men precis som hennes kollegor menar Kattis också att man måste våga prova. -”Man kommer aldrig gå arbetslös som sjuksköterska, det finns alltid jobb”.

Vill du söka en tjänst hos oss så är det bra att ha ett uppdaterat CV och förberedda referenser, men det är också viktigt att ha funderat igenom själv var man helst vill jobba så att vi kan hitta uppdrag som passar så bra som möjligt! Vi vill att såväl sjuksköterskor som kunder ska trivas bra under uppdraget. 

Till sist vill vi såklart veta vad Kattis helst gör under en helt ledig dag!
– “Som småbarnsförälder så skulle jag önska att först få sova ut tills jag själv vaknar och efter det äta en lång, lugn frukost framför nyhetsmorgon. Därefter skulle jag ta mig iväg för att träna och ta en massage för att sedan möta upp några vänner för en trevlig långlunch i solen, listan kan göras lång, haha…”.