ISO-certifieringar!

Publicerad: 6 december, 2021
Skriven av: Magnus

Vad är viktigt för dig när du som vårdgivare väljer vilka bemanningsföretag ni ska samarbeta med? Och för dig som sjuksköterska när du väljer vilket företag du vill hitta ditt nästa uppdrag hos? För oss är det viktigt att ni vet vad vi på Sjuksyrra står för!

Vi på Sjuksyrra är glada över att kunna meddela att vi nyligen blivit certifierade av Svensk certifiering i kvalité (ISO 9001) och miljö (ISO 14001)! För oss är det viktigt att du som kund och du som sjuksköterska vet vad vi står för och att vår verksamhet håller hög kvalité och bidrar till god miljö för alla inblandade.

ISO certifiering 14001 innebär att vårt ledningssystem har granskats och uppfyller de krav som finns för att vi ska bidra till en bra miljö. Vår arbetsgrupp får ökad kunskap inom området och vi visar er att vi tar ansvar för att utföra vårt arbete på ett så miljövänligt sätt som möjligt.

Utöver miljöcertifieringen har vi även blivit tilldelade certifieringen ISO 9001, en kvalitetscertifiering. Det innebär att kvaliteten på såväl vårt arbete som de tjänster vi levererar och våra relationer till kunder håller en hög kvalitet. Enligt Svensk certifierings egen hemsida är en nyckel för att få denna certifiering bl.a. att företaget har bra branschkunskap. Detta är något som vi på Sjuksyrra anser oss ha då fler av oss själva har erfarenhet från att arbeta som sjuksköterskor och det är därför extra roligt att även få det bekräftat genom denna certifiering.

Undrar du något om vad certifieringarna faktiskt innebär eller har några andra frågor på området så är du självklart varmt välkommen att kontakta oss, det gör du enklast genom att klicka HÄR!