En annorlunda höst

Publicerad: 27 september, 2018
Skriven av: Magnus

Nuförtiden arbetar jag ifrån ett kontor på Södermalm i Stockholm men kommer ta på mig bussarongen och snöra på mig mina gymnastikskor för att arbeta som sjuksköterska. Jag kommer under hösten arbeta på hjärtintensiven i Kalmar och mitt första arbetspass är redan nu på måndag 1 oktober. Jag är utbildad sjuksköterska och det här är egentligen det jag ska arbeta med men har på senare år ägnat mig åt att driva mitt företag Sjuksyrra AB. Jag har gjort ett val att fokusera på min roll som företagare och lagt min roll som sjuksköterska åt sidan och jag har känt att det varit ett bra och viktigt val. Det kommer att bli en omställning men samtidigt ser jag fram emot att få träffa patienter och sjuksköterskekollegor igen. För mig är det viktigt att jag själv upplever den verklighet våra sjuksköterskor möter och att få komma ut och arbeta i vården bidrar till att vi blir en ännu bättre arbetsgivare och leverantör till våra kunder.

Jag kommer hålla er uppdaterade på vad som händer i Kalmar men ska nu sätta mig och läsa på EKG-och arytmitolkning.

Vi hörs!

Magnus
Leg. sjuksköterska & VD
Sjuksyrra AB