Att välja bemanningsföretag!

Publicerad: 4 november, 2021
Skriven av: Magnus

Hur väljer man egentligen vilket bemanningsföretag man ska jobba för och vilka aspekter bör man ha i åtanke då man väljer? Det beror såklart på vad som är viktigast för dig!

Som så mycket annat är det individuellt. Kanske hittar du ett företag som erbjuder den typ av tjänster som intresserar dig mest, oavsett om det gäller somatisk eller psykiatrisk vård, vård av barn, vuxna eller kanske båda. 

Vi på Sjuksyrra värdesätter att du som sjuksköterska anser att de tjänster du får genom oss håller hög kvalitet och att de lever upp till dina förväntningar. Därför blev vi väldigt glada när vi såg att så många sjuksköterskor upplever just detta! Titta in HÄR för att se statistiken vi pratar om. 

Som du säkert känner till finns det idag flera olika bemanningsföretag på marknaden och alla vill såklart göra sitt bästa för att leverera de rätta uppdragen till varje enskild sjuksköterska. De företag som i den ovan nämnda undersökningen låg i toppen när det kom till hur många sjuksköterskor som hade fått tjänster levererade från dem var de lite större företagen. Men! Det var inte de som låg i toppen när det kom till kvalitén på uppdragen. Där återfanns de lite mindre företagen, däribland Sjuksyrra! 

När du tittar igenom våra lediga uppdrag ser du att de varierar och att det finns uppdrag för såväl grundutbildade sjuksköterskor som specialistsjuksköterskor. Dessutom finns uppdragen i olika delar av landet och uppdragens längd varierar. Detta gör att det i de allra flesta fall kan finnas ett uppdrag som passar just dig och dina krav! 

Utöver att vi har uppdrag på olika platser och inom olika verksamheter så är vi också ett företag som själva har bra koll på branschen. Företagets grundare och VD Magnus är själv specialistsjuksköterska inom intensivvård med egen erfarenhet av att jobba som bemanningssjuksköterska. Dessutom har våra två kund- och konsultansvariga, Anna och Katarina också erfarenhet från branschen. Anna genom sitt jobb som distriktssköterska och Katarina genom sin långa erfarenhet hos Sjuksyrra. 

Värdesätter du också att ha ett kunnigt bemanningsföretag i ryggen när du tar ditt nästa eller kanske ditt första uppdrag som bemanningssjuksköterska? Då hoppas vi att du hör av dig till oss!