Sjuksyrra AB tecknar avtal med Medhelp

Publicerad: 17 mars, 2020
Skriven av: Magnus

Sedan förra veckan har Sjuksyrra AB tecknat avtal med Medhelp AB

Medhelp AB är företaget bakom Vårdguidens 1177 telefonrådgivning. Efter den senaste tidens utbrott av Covid-19 ringer många personer till 1177 för att fråga om råd. Belastningen på Medhelps telefonlinjer är mycket stor. Sjuksyrra AB har sedan torsdag 12 mars slutit avtal med Medhelp för att avlasta deras telefonlinje. De senaste dagarna har varit hektiska på Sjuksyrra AB och vi arbetar hårt med rekrytering av sjuksköterskor. Vi är så tacksamma över de sjuksköterskor som hör av sig till oss och som ställer upp med kort varsel.  

Vi har en tät dialog med Medhelps personal och har lyckats bemanna med flera sjuksköterskor som avlastar 1177. Detta är Sjuksyrra AB största uppdrag hittills och vi är stolta att få hjälpa till. Jag vill personligen tacka alla sjuksköterskor som med kort varsel ställer upp säger konsultchef Gustav Strömgren på Sjuksyrra AB.

Om du har frågor om coronaviruset med inte har symtom ber dig söka information på krisinformation.se eller folkhälsomyndigheten.se eller ringa 113 13. 

Nu ser vi till att bekämpa det här viruset tillsammans!
Sjuksyrra AB