Möt vår konsultchef Catherine

Publicerad: 10 september, 2018
Skriven av: Magnus

Namn: Catherine Gabrielsson
Gör: Konsultchef på Sjuksyrra AB
Ålder: Den bästa, 36 år 😊
Karriär: Jag är som man brukar säga mångfacetterad. Servitris, konstnär, trubadur/sångerska, massös, säljare, konsultchef och ja, dålig fallskärmshoppare 😊
Bor: Stockholm
Familj: Noel, Neo och Nils. Tre galna småkillar som är 5, 6 och 7 år gamla.
Favoritserie i vårdmiljö: Greys Anatomy, precis som min kollega Kattis. ”Great minds think alike”, som man brukar säga, haha…
Hobby utanför jobbet: Mitt älskade countryband, Country Catz & Hard Times.
Kuriosa om dig själv: Jag är en eldsjäl vilket innebär att jag gör allt till 110 % oavsett vad det gäller, på gott och ont. 😊 Jag har även provat på att hoppa fallskärm från taket som liten med ett lakan. Det gick inge vidare…

När man träffar Cattis som hon kallas av både vänner och kollegor möts man alltid av ett brett leende. Som person beskriver hon sig själv som spontan, produktiv, ganska smart och som en tjej med bristande tålamod som vill få saker och ting gjorda, en ”doer” helt enkelt. Hon anser sig vara ekonomisk och håller hårt i miniräknaren på kontoret. Sin kreativa sida får hon utlopp för i sitt artisteri där hon både sjunger och spelar. Hon tycker om att ha mycket människor omkring sig och är alltid ärlig samt bra på att visa kärlek och uppskattning till sin omgivning.

Hon växte upp med sin pappa och bror i Norrköping. Hon berättar att allt började i restaurangbranschen med en pappa som drev restaurang och en mamma som arbetade som kock. Har man en gång klivit in i den världen lämnar man den aldrig och hon står fortfarande med ena benet kvar. Hon har alltid älskat att sjunga och började som tonåring uppträda på sin pappas restaurang.

Hon startade eget företag och musiken och showlivet fortsatte från restaurangvärlden till teatrar och utomlands ett par år. Väl hemma i Sverige igen beslutade hon sig för att under sin föräldraledighet läsa till massös och gravidmassös. Hon startade då eget igen men med en helt ny inriktning.

Mitt i ett stressigt småbarnsliv och trots att företaget gick bra så lockade en lugn och trygg anställning och hux flux var hon säljare för ett delikatessföretag. Hon upplevde säljarbetet som roligt men saknade djupet då hon mest av allt ville arbeta med människor. Hon gick vidare till att arbeta med bemanning inom logistik/bygg men kände sig fortfarande inte helt hemma. Hon upplevde fortfarande att det var för hårda världen hon hade med att göra och saknade djupet och de mjuka värdena. När hon såg en annons där Sjuksyrra AB sökte en ny konsultchef tänkte hon att JA, detta kan vara något för mig! Med arbetsuppgifter inom alla områden som hon fann attraktiva var det ett självklart val. Logistik, sjuksköterskor, snabba beslutsvägar, mjuka värden och en viktig bransch blev det som handen i handsken.

Vi frågade Cattis varför hon fastnade för Sjuksyrra AB som arbetsplats?

”Jag ville arbeta med någonting viktigt där både sälj, förtroende och relationer ingick. Sjuksyrra AB utlyste en sådan tjänst vilket var perfekt för mig! Det är lagom stort, jag får ta mycket eget ansvar och omges av duktiga och presterande kollegor där mycket händer och väldigt snabbt. Vi har högt i tak och stämningen på kontoret är bra! Alla är lika viktiga och vi samarbetar bra. Vad mer kan man begära?”

Varför är ditt jobb så kul Cattis?

”För att jag varje dag, flera gånger om dagen får prata med sjuksköterskor och människorna bakom legitimationen. Jag ser till att de trivs, lyssnar och förhandlar med dem. Givande och tagande, det tycker jag om!”

Hon tycker att det är kul att kunna ge människor verktygen till att själva kunna bestämma och styra över sina liv, vad som passar dem i olika skeenden i livet.

”Sådana solskenshistorier gör det lätt att gå till jobbet”.

Varför tycker du Cattis att man som sjuksköterska ska söka sig till Sjuksyrra AB som bemanningsföretag?

”För att vi är personliga, följsamma och tycker om att arbeta med er där ute! Vi har kompetens inom sjukvård då Magnus, bolagets VD, är IVA-sjuksköterska. Vi försöker genom vår lyhördhet att lyssna på önskemål när det ska läggas schema etc. Vi är snabba i våra beslutsvägar och har bra relationer med våra kunder runt om i landet.”

Cattis berättar att hon inte stöter på så många utmaningar i sitt dagliga arbete utan tyngst är nog att gå upp ur sängen på morgonen. Annars ser hon utmaningarna som erfarenheter och att man växer av dem. Eller jo, säger hon!

”Den administrativa delen är nog min akilleshäl, haha! Men den vägs upp av mina fina kollegor och goda relationer jag har runt omkring mig.”

Förutom kompetensen hos en sjuksköterska anser hon att kommunikation, driv och engagemang är a och o hos en bemanningssjuksköterska. Givande och tagande helt enkelt!

Hennes framtidsvision är att fortsätta trivas och få utvecklas inom områden som engagerar henne!