Jobb inom vården Nyköping

Söker du jobb inom vården i Nyköping? Kontakta någon av oss på Sjuksyrra direkt eller se aktuella uppdrag!

Se lediga jobb

Aktuella uppdrag

Jobb inom vården med Sjuksyrra

Sjuksyrra AB grundades och drivs idag av utbildade sjuksköterskor med flera års erfarenhet av jobb inom vården i Nyköping. Det innebär bland annat att vår kunskap och förståelse för hur vården fungerar inte bara är något vi säger, utan vi menar det.

Tack vare detta kan vi erbjuda sjukhus i Nyköping kompetent personal med stora kunskaper och som vi har handplockat med viktiga egenskaper som vi anser att sjuksköterskor bör ha för att kunna ge trygg vård till patienten.

Vi tar väl hand om våra medarbetare så att de i sin tur kan ta väl hand om patienter inom vården i Nyköping.

Vi hjälper dig med jobb inom vården Nyköping

Enkelhet och tillgänglighet är ord som vi värderar. All vår personal är legitimerade sjuksköterskor med erfarenhet av vården och kundnöjdheten är A och O.

Patienten är alltid i fokus men som alla vet fungerar sjukskörterskor oftast som spindeln i nätet inom vården och är därför av stor betydelse att det fungerar effektivt och bra.

Vi jobbar med hjärna och hjärta och tror på att det vi gör faktiskt gör skillnad för både arbetsgivare och patient. Kontakta oss redan idag om du är i behov av personal inom vården i Nyköping eller om du är intresserad av att jobba med oss.

Magnus Lundqvist
VD och leg. sjuksköterska
+46 (0)70 441 80 85
magnus.lundqvist@sjuksyrra.se

Katarina Ekoff
Kund och konsultansvarig
+46 (0)70 226 37 41
katarina.ekoff@sjuksyrra.se

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: