Jobb inom vården Eskilstuna

Söker du jobb inom vården i Eskilstuna? Kontakta oss på Sjuksyrra så hjälper vi dig, eller se våra aktuella uppdrag!

Se lediga jobb

Aktuella uppdrag

Jobb inom vården med fokus på delaktighet och arbetsglädje

Sjuksyrra är ett bemanningsföretag som prioriterar professionalitet och kvalitet, vi har förmedlat jobb inom vården i Eskilstuna sedan företaget grundades.

Sjuksyrra startades 2011 med utbildning inom HLR som huvudfokus och har sedan dess framgångsrikt utvecklats vidare till bemanningsuppdrag tack vare stor efterfrågan av sjuksköterskor. Våra sjuksköterskor värdesätter personlig kontakt.

Verksamheten är grundad av sjuksköterskor och därför har vi stenkoll på vad som krävs och vad vi kan erbjuda landsting och andra privata vårdinstanser som är i behov av professionella och kompetenta sjuksköterskor.

Kontakta oss om du är intresserad av jobb inom vården i Eskilstuna

Fördelen med att jobba inom bemanning är att du som sjuksköterska har friheten att jobba var och hur ofta du vill. Mycket styrs av efterfrågan av våra landsting, därför finns Sjuksyrra tillgänglig med hjälp när det behövs.

Enkelhet och tillgänglighet är ord som vi värderar. All vår personal är legitimerade sjuksköterskor med erfarenhet av jobb inom vården i Eskilstuna och kundnöjdheten är A och O för oss.

Patienten är alltid i fokus men som alla vet fungerar sjuksköterskor oftast som spindeln i nätet inom vården och det är därför av stor betydelse att det fungerar effektivt och bra.

Vi jobbar med kunskap och hjärta och tror på att det jobb inom vården som vi gör faktiskt gör skillnad för både arbetsgivare och patient. Kontakta oss redan idag om du är i behov av personal eller om du är intresserad av att jobba med oss.

Magnus Lundqvist
VD och leg. sjuksköterska
+46 (0)70 441 80 85
magnus.lundqvist@sjuksyrra.se

Katarina Ekoff
Kund och konsultansvarig
+46 (0)70 226 37 41
katarina.ekoff@sjuksyrra.se

När du vill få en personlig kontakt, hör du av dig till:

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: