Bemanningsföretag för sjuksköterskor

Se lediga jobb

Aktuella uppdrag

I takt med att allt fler alternativa vårdinrättningar etablerar sig, desto fler valmöjligheter finns för bemanningssjuksköterskor ute i landet.

Sjuksköterskor har en större möjlighet till att utvecklas och själva styra deras arbete. Och i och med detta etableras allt fler bemanningsföretag för sjuksköterskor.

Varför jobba som bemanningssjuksköterska?

Har du någon gång arbetat som konsult eller känner någon som gör det? Då känner du säkert till några fördelar med att vara bemanningssjuksköterska eller generellt att jobba för ett bemanningsföretag. För dig som inte prövat på detta tidigare listar vi fördelarna med att jobba som sjuksköterska på detta sättet här:

  • Självständighet. När du arbetar som bemanningssjuksköterska styr du själv över ditt arbete och dess omfång, där du anpassar det utefter ditt behov.
  • Flexibilitet. Med bemanningsarbete kan du vara mer flexibel och själv bestämma när du vill arbeta och när du inte vill arbeta.
  • Utveckling. När du arbetar som bemanningssjuksköterska, varierar ofta dina arbetsuppgifter mellan de olika arbetsplatserna. Detta ger dig en större bredd inom ditt yrke där du utvecklas som sjuksköterska.
  • Högre lön. Att arbeta via ett bemanningsföretag som sjuksköterska innebär vanligtvis att du får högre lön, vilket passar sig bra då många inom bemanning önskar arbeta mindre än heltid. De behåller dock tryggheten då de fortfarande kan få en bra inkomst att leva på.

Sjuksyrra är ditt bemanningsföretag

Arbetsgivare

Vi är en verksamhet som drivs av utbildade och erfarna sjuksköterskor. Vi har därmed en stor förståelse för vad du som uppdragsgivare behöver, och vi arbetar ständigt för att leverera rätt kandidat för varje uppdrag.

Sjuksköterskor

Då vi själva har erfarenheter inom sjuksköterskejobb, så är vi ett självklart val även för sig som söker uppdrag. Vi har också erfarenhet från bemanningsarbete och är därmed införstådda med vad som krävs för att du ska göra ett så bra jobb som möjligt under uppdragstiden.

Allt för att du ska trivas som bemanningssjuksköterska

Som bemanningsföretag för sjuksköterskor är det viktigt för oss att du som vill arbeta med bemanningsarbete trivs under uppdragstiden. Då vi själva är utbildade sjuksköterskor och har arbetat länge inom vården, så har vi stor förståelse för vad trivsel innebär för ens prestation.

Vi betalar därför dina resor samt boende, så att uppdraget ska vara så smidigt som möjligt att genomföra där du slipper lägga energi på sådana faktorer. Vi hjälper dig med att få en så bra upplevelse som möjligt under uppdraget.

Lediga jobb som bemanningssjuksköterska

Hos oss hittar du lediga jobb för dig som vill bli bemanningssjuksköterska, du kan se alla uppdrag vi erbjuder och läsa mer om vad för krav som ställs för dessa jobb. Vill du jobba som sjuksköterska hos oss så kan du ansöka om uppdragen vi har lagt ut eller skicka in ditt CV till oss så hjälper vi dig hitta rätt jobb!

Vi bemannar Sverige med sjuksköterskor: