Hemsjukvård Stockholm

Är du eller en närstående i behov av vårdinsatser som du på egen hand kan anpassa efter dina behov i ditt hem? Anlita Sjuksyrra för privat hemsjukvård i Stockholm!

Privat hemsjukvård Stockholm

Sjuksyrra är företaget som lyssnar och anpassar vårdinsatserna efter dina eller närståendes behov. Vi har ett brett team av utbildad personal som allesammans kan hjälpa dig få den privata hemsjukvård i Stockholm som du vill ha. Vår personal består av allt från sjuksköterskor, läkare, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, undersköterskor till samtalsterapeuter. Har du några andra behov som någon av dessa kvalifikationer inte fyller, hör av dig till oss så ser vi till att ordna det!

Med en privat hemsjukvård får du friheten till en skräddarsydd hemsjukvårdslösning utifrån dina behov och önskemål. Sjuksyrra är ett företag med lång erfarenhet, fyllt av kompetens och omtanke för att hjälpa dig till bästa möjliga hemsjukvård.

Så här funkar det

 • Du kontaktar oss och vi bokar ett första kostnadsfritt besök.
 • Vid vårt första besök samtalar vi om dina behov och skriver en individuell vårdplan tillsammans med dig och dina närstående.
 • Vi skriver in dig i vår hemsjukvård och vården kan börja (inskrivningskostnad tillkommer).
 • Vi återkopplar till er enligt överenskommelse.

Tjänster vi erbjuder

 • Omvårdnad
 • Medicinhantering/dosettdelning
 • Injektioner
 • Provtagning
 • Sårvård
 • Bedömningar; medicinsk, omvårdnad, rehabilitering
 • Smärtlindring
 • Utredning

Varför använda sig av privat hemsjukvård?

Genom att anlita en privat aktör som Sjuksyrra för din hemsjukvård i Stockholm, ges du möjligheten att själv anpassa tjänsten. Våra kunder får friheten att kunna tillsammans med oss skapa rätt förutsättningar att ges vård i hemmet. För många människor är det extremt tufft att under långa perioder vara inlagda på ett sjukhus. De skulle många gånger må bättre av att kunna få sin vård hemma i sitt eget hem.

Just därför har vi på Sjuksyrra utvecklat vår tjänst privat hemsjukvård, där vi idag främst arbetar i Stockholmsområdet. Våra kunder är idag behov av både basal sjukvård och mer avancerad sjukvård i hemmet. Basal sjukvård som utgörs i hemmet kan innebära injektioner, provtagningar, omläggning av sår eller exempelvis rehabilitering. Av olika skäl kanske du eller en närstående inte har möjlighet att ta er till en vårdcentral eller sjukhus för att genomföra detta. Då kommer vår hemsjukvård in i bilden och ser till att utföra detta i hemmet.

Den avancerade sjukvården i hemmet, även kallat ASIH, innefattar mer kvalificerade medicinska åtgärder. Som även det går att få genom privat hemsjukvård där vi har både läkare och sjuksköterskor att tillgå för er.

Personligt upplägg

På Sjuksyrra arbetar vi alltid med att skräddarsy den vård som du eller din närstående är i behov av. Ett exempel på det är vår kund Pauline och hennes mamma Ulla. Där Ulla drabbades för några år sedan av en ovanlig form av stroke, som gett henne kraftiga sviter.

Efter att ha omhändertagits av sin dotter Pauline och hennes man under en tid hittade de till slut oss på Sjuksyrra. Ulla som var i behov av vård dygnet runt, var extra utsatt i samband med att pandemin spred sig. Därför var Sjuksyrra tvungna att hitta dedikerade sjuksköterskor som kunde jobba samtliga nattpass för att ha så lite personal i omlopp som möjligt hemma hos Ulla.

Sjuksyrra satte tillsammans med dottern Pauline upp en vårdplan och intervjuer med utvalda sjuksköterskor genomfördes. Idag när Ulla är på bättringsvägen och inte är i behov av privat hemsjukvård, kan vi på Sjuksyrra summera ett lyckat arbete genom att citera dottern Pauline:

” – Vi är så glada och tacksamma för allt som Sjuksyrra har gjort för oss.”


Kontakta Sjuksyrra för vård i hemmet

Vill du komma i kontakt med oss på Sjuksyrra för att se över möjligheten för dig eller en närstående att använda er av privat hemsjukvård i Stockholm?

Fyll i kontaktformuläret eller kontakta oss direkt här nedan!

Behöver du en individanpassad hemsjukvårdslösning?

Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig att skräddarsydd hemsjukvårdslösning utifrån dina behov och önskemål. Med vår erfarenhet, kompetens och omtanke får ni bästa tänkbara hemsjukvård.

Anna Fasth Schmidt
Operativ chef
+46 (0)73 087 06 61
anna@sjuksyrra.se